پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۳ خرداد ۱۳۸۷، ۱۴:۰۱

70 دوره آموزش برای کارکنان دولت در خراسان جنوبی برگزار می شود

بیرجند - خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر آموزش و پژوهش استانداری خراسان جنوبی از برگزاری 70 دوره آموزشی برای کارکنان دولت این استان در شش ماهه اول امسال خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، محمد باقر کمیلی ظهر امروز در جمع خبرنگاران افزود: این دوره ها برای چهار هزار نفر از کارکنان دستگاه های اجرایی خراسان جنوبی برگزار می شود.

وی آغاز این کلاسها را از اول تیرماه در دو مرکز شبانه روز ی و روزانه در استان عنوان نمود و اظهار داشت: امسال در راستای برگزاری این دوره ها با استقبال بالای ادارات برای حضور در این کلاس ها روبرو شدیم.

مدیرکل آموزش و پژوهش استانداری خراسان جنوبی خاطر نشان کرد: امروز ثروت یک کشور را با سنجش نیروهای انسانی آن ارزیابی می کنند و در این راستا باید در ارائه آموزشها برکیفی کردن همت کنیم که این همت عزم جمعی را می طلبد.

کمیلی با اشاره به اینکه از میان دستگاه های اجرایی استان 31 دستگاه اقدام به ارسال طرح پژوهشی به این دفتر کرده اند، تصریح کرد: مجمع طرحهای پیشنهادی این دستگاه ها 154 طرح بوده است که تنها 65 طرح کامل بوده و در دست برررسی است.

به گفته وی از طرحهای در دست بررسی 24 طرح تایید و 27 طرح رد شده است.

کمیلی در خصوص برگزاری دوره های مهارتهای هفت گانه برای کارکنان دولت در خراسان جنوبی گفت: تا کنون 69 هزار 78 نفر ساعت این آموزش ها را گذرانده اند و تعداد چهار هزار و 180 نفر ساعت در حال آموزش هستند.

کد خبر 694079

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha