پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۱ خرداد ۱۳۸۷، ۱۴:۴۶

یوسفی در گفتگو با مهر:

صلاح نیست در مورد درگیری با قربانی حرف بزنم / سعی کردم خوب بازی کنم

صلاح نیست در مورد درگیری با قربانی حرف بزنم / سعی کردم خوب بازی کنم

هافبک تیم فوتبال استقلال تهران شرایط حساس استقلال در مسابقات جام حذفی را مقدم بر هیچ عنوان و تاکید کرد برای منافع تیمش قصد دارد پیرامون توهین پیروز قربانی به خود اظهارنظری داشته باشد.

محسن یوسفی در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن بیان این مطلب افزود: نمی خواهم در مورد آنچه بین من با پیروز قربانی و وحید طالب لو در جریان بازی با پگاه گذشت، حرفی بزنم. ما یک بازی حساس مقابل پگاه گیلان پیش رو داریم. برای من موفقیت استقلال مهمتر از آن است که بخواهم به اتفاقات بازی پگاه فکر کنم. من آن برخوردها را فراموش کردم.

وی در خصوص تقابل تیمش با پگاه گیلان در دیدار رفت از مرحله نهایی مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه های کشور، گفت: بازی خوبی بود. هم تیم استقلال و هم تیم پگاه تلاش می کردند تا برنده از زمین خارج شوند. در این بین پگاه قدر موقعیت های خود را بهتر دانست و برتری را از آن خود کرد. ما اگر یک مقدار بیشتر تلاش می کردیم می توانستیم به گل برسیم. رسیدن به گل کار ما را برای بازی برگشت آسان تر می کرد.

هافبک جوان تیم فوتبال استقلال با ابراز امیدواری از موفقیت این تیم در دیدار برگشت فینال مسابقات فوتبال جام حذفی باشگاه های کشور، در خصوص عملکرد خود در بازی روز گذشته گفت: من نمی گویم خیلی خوب بازی کردم اما سعی کردم طی مدت زمانی که در زمین مسابقه حاضر بودم، مهره ای تاثیرگذار باشم.

وی که در دقایق پایانی دیدار مقابل پگاه یک موقعیت مسلم گلزنی را از دست داده است، در مورد این صحنه گفت: متاسفانه در شرایطی به توپ ضربه زدم که فشار زیادی روی دوش مان بود چرا که می خواستیم هرطور شده به گل برسیم. فکر می کنم ضربه نهایی را بد زدم. شاید اگر با دقت تر به توپ ضربه می زدم می توانستم گل تساوی را به ثمر برسانم.

یوسفی در ادامه با اشاره به پیشینه دو تیم استقلال و پگاه گفت: بین دو تیم استقلال و پگاه گیلان فاصله زیادی وجود دارد. استقلال خیلی بزرگتر از این است که در فینال جام حذفی بدین صورت مغلوب پگاه شود، البته این بدان معنا نیست که بخواهیم توانایی های پگاه را نادیده بگیریم. این تیم در مراحل قبل از سد تیم های بزرگی گذشته و با شایستگی به دیدار نهایی جام حذفی راه یافته است. با این حال مطمئن باشید این تیم را در بازی برگشت شکست می دهیم و مقابل هواداران استقلال جشن قهرمانی را برپا خواهیم کرد.

کد خبر 697003

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha