به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اکلشیا، کاردینال والتر کاسپر رئیس شورای پاپی ترویج وحدت مسیحیت در مصاحبه با روزنامه آبزرواتوره گفت: به نظر می رسد تمام امور در راستای دیدار میان پاپ بندیکت شانزدهم و پاتریاک الکسی دوم حرکت می کند . تاکنون دستورالعمل قطعی وجود نداشته اما نشانه های مثبتی در این رابطه مشاهده می شود.
رئیس شورای پاپی ترویج وحدت مسیحیت 10 روز را در روسیه به سر برد و با اسقفهای کاتولیک و ارتدکس و الکسی دوم رهبر روحانی کلیسای ارتدکس روسیه دیدار کرد.
سلف بندیکت شانزدهم، پاپ ژان پل دوم ، به کرات درباره رؤیای خود برای دیدار از روسیه صحبت می کرد اما با مخالفت پاتریاک مسکو روبه رو می شد که واتیکان را به تبلیغ دینی در سرزمینهای ارتدکس نشین متهم می کرد.
کاسپر با اشاره به ارائه نامه پاپ به الکسی دوم و پاسخ الکسی برای پاپ گفت: کلیسای ارتدکس به دنبال همکاری در رابطه با ارزشهای مسیحی چون خانواده، اخلاق و حقوق بشر است، اما هنوز هم مسئله ای چون تقدم پاپی برای آنها حل نشده باقی مانده است.
نظر شما