پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۲ خرداد ۱۳۸۷، ۹:۲۰

در گفتگو با مهر اعلام شد:

تخریب دیوار مقابل فضای شهری شمس العماره و کاخ گلستان

تخریب دیوار مقابل فضای شهری شمس العماره و کاخ گلستان

مدیرکل دفتر طراحی شهری وزارت مسکن و شهرسازی گفت: با موافقت سازمان میراث فرهنگی و گردشگری دیوار مقابل بناهای شمس العماره و کاخ گلستان به منظور آشنایی مردم با ارزش تاریخی این بناها، تخریب می شود.

غلامرضا میثاقیان در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در سالجاری با همکاری و موافقت سازمان میراث فرهنگی و گردشگری با اجرای طراحی فضای شهری، بنای شمس العماره را که هم اکنون در پشت یک دیوارمخفی است، در معرض دید عموم مردم قرار خواهیم داد.

مدیرکل دفتر طراحی شهری وزارت مسکن و شهرسازی افزود: با تخریب دیوار محوطه شمس العماره ضمن ارتباط این بنا با خیابان ناصرخسرو، بساط  فساد اجتماعی در این منطقه تاریخی جمع می شود و مردم نیز با ارزش و قدمت این ساختمان آشنایی می یابند.

وی بیان کرد: پیشنهاد تخریب دیوار مقابل شمس العماره به سازمان میراث فرهنگی و گردشگری از سوی وزارت مسکن و شهر سازی ارائه شده که با موافقت این سازمان به زودی اجرا می شود.

میثاقیان اظهارداشت: همزمان با طراحی فضای شهری برای بنای شمس العماره، دیوار محوطه کاخ گلستان با موافقت سازمان میراث فرهنگی و گردشگری تخریب می شود و این بنای تاریخی نیز درمعرض دید عموم مردم قرار می گیرد. همچنین علاوه بر ساماندهی فضای شهری این دو بنای تاریخی، در سالجاری میدان ارگ تهران نیز ساماندهی می شود. وی در پایان بر تهیه صحیح و اصولی طرحهای جامع و تفضیلی تاکید کرد.

کد خبر 697340

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha