پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۴ خرداد ۱۳۸۷، ۱۲:۴۷

سلطانی فر در گفتگو با مهر:

سولانا حرف جدیدی برای گفتن ندارد

سولانا حرف جدیدی برای گفتن ندارد

یک کارشناس بین‌الملل معتقد است که دستور کار خاویر سولانا برای مذاکره با مقامات ایرانی در جریان سفر آتی ‌اش به تهران، تکرار مواضع گذشته 1+5 خواهد بود.

دکتر محمد سلطانی‌فر، استاد دانشگاه و کارشناس مسائل بین‌الملل در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به سفر خاویر سولانا رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا به ایران ، اظهار داشت:‌ به نظر می‌رسد سفر سولانا به تهران صرفا در چارچوب وظایف عادی او و برای ابلاغ آخرین مواضع 1+5 به تهران و طرح ادعای عواقب آنچه که این کشورها تعدی ایران از قوانین بین‌الملل می‌خوانند، باشد.

وی دستیابی به فن آوری صلح‌آمیز هسته‌ای را حق طبیعی و قانونی ایران دانست و افزود:‌ هر چند که حقوق ایران در عرصه دستیابی به فن‌آوری صلح آمیز هسته‌ای کاملا مطابق با چارچوب‌ های قانونی است اما به اعتقاد بنده قطعا سولانا در جریان سفر آتی اش به تهران حرف جدید نخواهد زد و در مذاکره با مقامات ایرانی نیز تنها به تکرار مواضع گذشته کشورهای غربی خواهد پرداخت.

سلطانی فر درعین حال یادآور شد : به رغم آنچه درباره ماهیت احتمالی این سفر ذکر شد، طبیعی است که انجام تمام این قبیل مذاکرات فی نفسه مثبت است و بدون شک قهر کردن از یکدیگر در چنین چالش‌هایی دردی از کسی دوا نکرده و مشکلی را حل نخواهد کرد.

وی با اشاره به مسائل ذکر شده در طرح پیشنهادی ایران برای مدیریت مسائل جهانی در خصوص مسائل هسته‌ای، گفت: در بسته‌ای که ایران به کشورهای غربی ارائه کرده به همه چیز اشاره شده غیر از پیش شرط آن‌ها یعنی تعلیق غنی سازی ، این اختلاف عمده ایران با کشورهای غربی است که تا زمانی که از سوی دو طرف حل و فصل نشود،‌ بعید است مسئله راه به جایی ببرد.

کد خبر 697670

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha