به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از پایگاه خبری سی ان ان، رومن ابراموویچ مالک روسی تیم فوتبال چلسی شب گذشته به هفته ها شایعه سازی در خصوص انتخاب جانشین اورام گرانت در تیم فوتبال این باشگاه پایان داد و لوئیز فیلیپه اسکولاری، سرمربی تیم ملی فوتبال پرتغال را به عنوان سرمربی جدید آبی پوشان لندن انتخاب کرد.
باشگاه چلسی خبر استخدام این مربی برزیلی را خیلی زود پس از برتری 3 بریک تیم ملی فوتبال پرتغال مقابل جمهوری چک رسما اعلام کرد .
این مربی 59 ساله برزیلی پس از پایان مسابقات فوتبال یورو 2008 که در سوئیس و اتریش جریان دارد، از تیم ملی فوتبال پرتغال جدا می شود و رسما هدایت آبی پوشان لندنی را برعهده خواهد گرفت.
براساس توافق اسکولاری با مسئولان باشگاه چلسی، همکاری وی با نایب قهرمان مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان باشگاه های اروپا از روز اول ژوئیه (یازدهم تیرماه) آغاز خواهد شد.
اسکولاری پس از قهرمانی با تیم ملی فوتبال برزیل در مسابقات فوتبال جام جهانی 2002 کره جنوبی - ژاپن به عنوان یک مربی مطرح در فوتبال دنیا مطرح شد و ضمن دستیابی به عنوان نایب قهرمانی اروپا با تیم پرتغال در سال 2004 با این تیم به جمع چهار تیم برتر جام جهانی 2006 نیز راه یافت.
نظر شما