پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ خرداد ۱۳۸۷، ۱۹:۵۶

کنفرانس خبری سولانا (اجمالی)

آماده به رسمیت شناختن حقوق ایران هستیم

آماده به رسمیت شناختن حقوق ایران هستیم

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در تشریح رئوس پیشنهادات 1+5 گفت ما آماده به رسمیت شناختن حقوق ایران برای دستیابی به انرژی هسته ای صلح آمیز هستیم.

خاویر سولانا نماینده ارشد امنیتی و سیاسی اتحادیه اروپا که در رأس هیئتی از مدیران کل 5 کشور روسیه، چین، فرانسه، آلمان و انگلیس برای ارائه بسته پیشنهادی 1+5 به تهران آمده است عصر امروز در کنفرانسی خبری در محل اقامتگاه سفیر آلمان در تهران به تشریح بخشهایی از سرفصلهای این بسته پرداخت و به سئوالات خبرنگاران پاسخ گفت.

وی با اشاره به اینکه بسته پیشنهادی 1+5 را به مقامات ایرانی تقدیم کرده است ابراز امیدواری کرد این بسته آغاز گفتگوهای حقیقی میان طرفین باشد.

سولانا یادآور شد نامه ای به امضای دولتهای 1+5 به مقامات ایرانی ارائه کرده است.

نماینده ارشد امنیتی و سیاسی اتحادیه اروپا، ایران را کشوری بسیار پراهمیت، متمدن و با نقشی بسیار مهم در جامعه بین الملل خواند و تاکید کرد دلیل حضور ما در تهران نیز همین هست.

به گفته سولانا برنامه پیشنهادی 1+5 برنامه ای نوین در انرژی هسته ای به ایران ارائه می کند و فرصتهایی برای برقراری ارتباط ساده تر طرفین فراهم می کند.

وی در تشریح رئوس پیشنهادات 1+5 گفت ما آماده هستیم تا کاملا حقوق ایران را برای دستیابی به انرژی هسته ای صلح آمیز به رسمیت بشناسیم.

سولانا گفت : ما همچنین آماده هستیم با ایران در زمینه توسعه ایجاد و تولید برنامه هسته ای بر اساس نوعی تعامل دوجانبه کار کنیم تا بتوانیم درباره تامین سوخت اطمینان داشته باشیم.

وی همکاری در مدیریت زباله های هسته ای را از دیگر پیشنهادات مطرح شده در بسته 1+5 برشمرد و گفت : همزمان با رشد اعتماد بین طرفین آماده هستیم به ایران در زمینه پژوهش و توسعه هسته ای نیز کمک کنیم.

نماینده ارشد امنیتی و سیاسی اتحادیه اروپا ادامه داد : اگر بتوانیم نکات هسته ای را حل و فصل کنیم راه برای زمینه های دیگر شامل ساختن امنیت منطقه ای در خاورمیانه و همکاری تمامی طرفها فراهم می شود.

وی گفت : ما آماده هستیم در زمینه اقتصادی  و در تجارت آزاد با ایران همکاری کنیم.

سولانا همچنین به چشم انداز وسیع همکاری در زمینه انرژی بین ایران و 1+5 اشاره کرد که در بسته پیشنهادی آنها مورد تاکید قرار گرفته است و گفت: ما علاقمندیم در زمینه انرژی و زیرساختهای ارتباطات همچنین پروژه های کشاورزی، آموزش و مدیریت منابع طبیعی با ایران همکاری کنیم.

وی حضور مدیران کل کشورهای عضو 1+5 را به همراه خود در تهران بیانگر کوششهای جدی در راستای یافتن راه حل مذاکره ای خواند و ابراز امیدواری کرد مذاکرات طرفین را در وضعیت برد - برد قرار دهد.

 ادامه دارد...

کد خبر 699315

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha