محمد کوثری، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به سفر سولانا به ایران و ارائه بسته پیشنهادی 1+5 گفت: آنچه که قطعی است این است که جمهوری اسلامی ایران به هیچ وجه و تحت هیچ شرایطی "تعلیق غنی سازی " را نمی پذیرد.
وی افزود : سخنان و تهدیدات اخیر بوش علیه ایران تنها یک بلوف است، ما به دنبال این هستیم که کوچکترین درگیری هم در منطقه ایجاد نشود اما نیروهای مسلح ما آمادگی بسیار بالایی را دارند و به خصوص در دوسال اخیر این آمادگی را افزایش داده اند.
کوثری تصریح کرد: خواسته های جمهوری اسلامی ایران کاملا روشن، قانونی و در چارچوب معاهدات بین المللی مثل N.P.T است و ما چیزی بیش از حق قانونی و مسلم خود نمی خواهیم.
وی گفت: مشکل و ابهام اساسی در رفتار غرب است نه رفتار ایران و آنها باید نسبت به رفتار غیرمنطقی و غیر حقوقی خودشان در موضوع هسته ای پاسخگو باشند.
این کارشناس امور استراتژیک با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی تا رسیدن به آخرین خواسته خود در موضوع هسته ای که بهره مندی کامل از این فن آوری است، ایستاده ، اظهار داشت: ایران صادقانه به همه ابهامات و سئوالات پاسخ داده است و بازرسین آژانس در این مورد کاملا دستشان باز است ، متاسفانه با این حال شاهد هستیم که غرب بهانه تراشی می کند و اخیرا هم روش جدیدی را در پیش گرفته که این بهانه تراشی ها را با چاشنی توپ و تشر به ایران تحویل می دهد.
کوثری اظهار داشت: آمریکایی ها چون در باتلاق خاورمیانه گیر افتاده اند، می خواهند از ایران امتیازی بگیرند تا هم خود را خلاص کنند و هم جلوی افزایش نفوذ معنوی جمهوری اسلامی را بگیرند.
نظر شما