۳۰ خرداد ۱۳۸۷، ۱۱:۴۸

نظام تعلیم و تربیت کشور نیازمند تحول بنیادین و اساسی است

زنجان - خبرگزاری مهر: معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: نظام تعلیم و تربیت کشور نیاز به ایجاد تحول بنیادین و اساسی دارد تا خروجیهای آن دارای ویژگیهایی چون تدین، وطن پرستی، شجاعت، کارآمدی و توانمندی باشد.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، حجت ‌الاسلام محی‌الدین بهرام محمدیان، شامگاه چهارشنبه در جلسه کارگروه آموزش و پرورش استان زنجان افزود: تحول امری تدریجی، فرآیندی طولانی مدت و هدف دار است و اگر خواهان نظام اداری مطلوب و تشکیلات عالی هستیم نیاز به آموزش و پرورش کامل داریم و این مسئله آموزش عالی را نیز تکامل خواهد بخشید.

وی ادامه داد: مسئولان امر در تحول بنیادی به دنبال انسان سازی بر مبنای نظریه تربیتی اسلامی، اخلاقی، فکری و مغزی و رفتاری هستند و اصول این تحولات باید مبتنی بر نظریه و روشهای اسلامی، دینی و مکتبی و انقلابی باشد.

حجت‌الاسلام بهرام محمدیان افزود: ملت ‌سازی، دولت ‌سازی و نظام‌ سازی از جمله انتظاراتی است که از تحول بنیادین در آموزش و پرورش وجود دارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: مدیریت صحیح، آزاد اندیشی و نوآوری، خط مشی درست، نقادی و نقد پذیری، برنامه ریزی عملی و منطقی، تعیین الگوی پیشرفت، دقت، صحت و سرعت، هوشمندی و تلاش، پویایی، نشاط و امید از الزامات این تحول است.

حجت‌الاسلام بهرام محمدیان اظهار داشت: تحول در آموزش و پرورش نیاز به زمان بیشتری دارد و باید در راستای اصلاح و بهینه سازی فرآیند موجود تلاش شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش با عنوان اینکه سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش برای ایجاد تحول بنیادین جامعه، لازم و ضروری است افزود: قبل از انقلاب اسلامی در نظام تعلیم و تربیت به دلیل کپی برداری از کشورهای دیگر مسئله هویت ملی لحاظ نشده بود.

قائم مقام ستاد تحول بنیادین آموزش و پرورش افزود: منظور از تحول در این عرصه، حرکت ریشه ‌ای و مجهز شدن به علم روز و مدل‌سازی است و هرگز به معنای تقلید کردن نیست.

بهرام محمدیان با بیان اینکه سرمایه‌گذاری درعرصه تعلیم و تربیت هزینه محسوب نمی‌شود، تاکید کرد: هیچ کشوری بدون برخورداری از نیروی انسانی کارآمد، ماهر و فرهیخته به موفقیت و پیشرفت نمی‌رسد.

وی گفت: توجه مضاعف به آموزش و پرورش، زمینه را برای تعلیم و تربیت عناصر کارآمد و تحویل آن به جامعه فراهم می‌کند.

این مسئول اظهار داشت: تغییر نوع نگرش به آموزش و پرورش ضروری است.

وی ادامه داد: نقطه مقابل تحول رکود است و متولیان امر نباید تحول را با آنارشیسم و ساختار شکنی اشتباه بگیرند.

کد خبر 702103

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha