پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳۱ خرداد ۱۳۸۷، ۱۱:۰۷

حاج محمدرضا در گفتگو با مهر :

12 درصد جایگاه ها برای عرضه گازوئیل با کارت تجهیز نشده اند

12 درصد جایگاه ها برای عرضه گازوئیل با کارت تجهیز نشده اند

رئیس جایگاهداران سوخت سراسر کشور از اعلام کرد: در حال حاضر 88 درصد جایگاه های کشور برای عرضه گازوئیل با کارت هوشمند سوخت تجهیز شده اند.

بیژن حاج محمد رضا در گفتگو با مهر با بیان اینکه در حال حاضر حدود 380 هزار کارت سوخت گازوئیل تحویل متقاضیان داده شده است، خاطر نشان کرد: حدود 70 هزار کارت هوشمند سوخت نفت گاز نیز به دلایل مختلف از جمله مشکل آدرس در باجه های پست معطل مانده است.

وی ادامه داد: در حال حاضر 88 درصد جایگاه ها در کل کشوربرای توزیع گازوئیل با کارت هوشمند تجهیز شده اند که ظرف یک ماه آینده سایر جایگاه های عرضه گازوئیل نیز آماده خواهند شد.

رئیس جایگاهداران بنزین سراسر کشور با تاکید بر اینکه مجاری عرضه گازوئیل با تلاش بسیار خوب وزارت نفت و مدیریت توزیع نفت گاز به دستگاه کارت خوان مجهز شده اند، اضافه کرد: در حال حاضر حدود 2500 جایگاه عرضه سوخت در کشور وجود دارد که حدود هزار و 300 جایگاه صرفا سوخت نفت گاز ارائه  می دهند.

حاج محمد رضا در بخش دیگری از سخنانش از آمادگی جایگاه ها برای عرضه بنزین در دور جدید سهمیه بندی از ساعت 24 امشب خبر داد و افزود: طی چند روز گذشته به دلایل مختلف از جمله پایان اعتبار کوپنهای بنزین، عدم انتقال 70 درصد از سهمیه بنزین خودروهای عمومی به دور بعد، عدم اطلاع رسانی صحیح درباره تغییرات ایجاد شده در دور جدید سهمیه بندی ، سردرگمی دارندگان خودروهای وارداتی با حجم موتور بیش از 1300 سی سی و قطعی های مکرر برق باعث ازدحام و شلوغی بیش از حد در جایگاه ها ، تاخیر چند ساعته در عرضه بنزین و ایجاد صفهای طولانی شد.

به گفته وی با توجه به اینکه اعلام شده بود کوپنهای بنزین در دور جدید سهمیه بندی از درجه اعتبار خارج می شود، پدیده بنزین فروشی و فروش کوپن بنزین افزایش چشمگیری یافته بود.

حاج محمد رضا موتور سیکلتها را به عنوان مشتریان اصلی خرید بنزین آزاد معرفی کرد و گفت: فروش بنزین از سوی خودروهای عمومی و همچنین فروش کوپنهای بنزین با قیمتهای به مراتب پایین تر باعث کاهش انگیزه در استفاده از بنزین آزاد شده است.

رئیس جایگاهداران بنزین سراسر کشور تاکید کرد: در حال حاضر توزیع روزانه بنزین آزاد حدود 800 هزار لیتر است که کمتر از 5 درصد فروش بنزین کشور را شامل می شود.

وی با بیان اینکه در دور جدید سهمیه بندی بنزین آزاد و سوپر با نرخ نیمه یارانه ای به مردم عرضه می شود، خاطر نشان کرد: قیمت بین المللی بنزین 1200 دلار در هر تن است و با توجه به هزینه های مختلف قیمت تمام شده هر لیتر بنزین تا به مجاری عرضه برسد حدود 950 تومان در هر لیترخواهد بود؛ بنابراین دولت حدود 40 درصد قیمت واقعی بنزین را از مردم دریافت می کند.

کد خبر 702292

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha