پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ فروردین ۱۳۸۳، ۱۱:۰۷

باي سلامي نماينده خواف درتذكري آيين نامه اي سخنان ديروز خود را تكرار كرد

ابراهيمباي سلامي نماينده خواف و رشتخوار در جلسه علني امروز مجلس در تذكري آيين نامه اي درباره نطق ديروز خود توضيح داد و گفت: مقصود من از نبود آزادي اين است كه بعد از ابراز عقيده احساس امنيت ، آزادي و آرامش نمي كنيم.

اين نماينده مجلس ديروز نيز از نبود آزادي بيان و آزادي پس از بيان انتقاد كرده بود كه با اين اظهارات با مخالفت رييس مجلس شوراي اسلامي روبرو شده بود.

به گزارش خبرنگار پارلماني "مهر" باي سلامي با اخطار اصل 86 و 84 قانون اساسي گفت: آزادي امري نسبي است و در قانون اساسي جايگاه مشخصي دارد و آنچه من تحت عنوان نطق ارايه كردم در مقام ايفاي وظايف نمايندگي بوده است.

باي سلامي ادامه داد: اكنون آزادي مصرح در قانون اساسي درباره فعاليت مطبوعات، احزاب و فعالان سياسي نيست و آزادي بيان تبعات زيادي دارد.

وي گفت: آزادي زماني است كه بعد از بيان، احساس امنيت و آرامش كنيم و حقوق شرعي و قانوني مان حفظ شود.

كروبي در پاسخ به تذكر باي سلامي گفت: همانطور كه ديروز گفتم، فرمايشات شما دليل بر وجود آزادي است و بهترين سند و مدرك اين است كه داريد سخن مي گوييد.

كروبي افزود: امروز هم در قالب تذكر سخنان ديروز خود را تكرار كرديد البته من نمي گويم قانون اساسي كاملا اجرا مي شود اما آزادي  وجود دارد. در اين هنگام مزروعي با صداي بلند خطاب به كروبي گفت: حتي اگر باي سلامي به زندان برود آزادي هست.
کد خبر 70411

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha