پیام‌نما

وَالَّذِينَ اسْتَجَابُوا لِرَبِّهِمْ وَأَقَامُوا الصَّلَاةَ وَأَمْرُهُمْ شُورَى بَيْنَهُمْ وَمِمَّا رَزَقْنَاهُمْ يُنْفِقُونَ * * * و آنان که دعوت پروردگارشان را اجابت کردند و نماز را برپا داشتند و کارشان در میان خودشان بر پایه مشورت است و از آنچه روزی آنان کرده‌ایم، انفاق می‌کنند؛ * * * زان كه با عقلی چو عقلی جفت شد / مانع بد فعلی و بد گفت شد

۳ تیر ۱۳۸۷، ۱۶:۰۷

عملیات اجرایی پروژه پارک تحقیقات کودک در یاسوج آغاز شد

یاسوج - خبرگزاری مهر: عملیات اجرایی پروژه پارک تحقیقات کودک در یاسوج با حضور مسئولان محلی کهگیلویه و بویراحمد، آغاز شد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد بعد از ظهر امروز در مراسم کلنگ زنی این پارک گفت: کودکان امروز آینده سازان جامعه هستند و باید از اکنون زمینه برای رشد و تقویت بنیه علمی آنها فراهم شود و استعدادها شناخته و از آنها برای مطلوب کردن چهره توسعه در جامعه بهره گرفت.

سید مسعود حسینی، احداث این مرکز را آغاز حرکتی تازه در نوآوری علمی کودکان دانست و افزود: جامعه ای پویا خواهد شد که فرزندان آن از همان ابتدا زمینه برای غنی کردن بار علمی و معنوی آنها مساعد شود.

رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر یاسوج نیز، احداث این پروژه را در محل پارک حاشیه رودخانه بشار پدیده ای نو و تحولی جدید در مراکز تفریحی دانست.

محمد رحیم دهرابپور گفت: احداث این پروژه ها قطعا در پرورش علمی کودکان و آینده آنها تاثیر گذار خواهد بود.

در ادامه مدیر کل نوسازی مدارس کهگیلویه و بویراحمد نیز با بیان اینکه نمونه این مرکز فقط در دو شهر یزد و اصفهان احداث شده است، گفت: این مرکز در چهار زمینه حوزه تاریخ طبیعی، مسائل علمی، رصدخانه و مسائل جنبی به پرورش کودکان می پردازد.

خیبر بیدار پور اعتبار اولیه اختصاص داده شده برای این پروژه را 5/2میلیارد ریال عنوان کرد و بیان داشت: این مرکز با یکهزار و 700 متر مربع زیر بنا احداث خواهد شد.

کد خبر 704477

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha