به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از پايگاه اطلاع رساني حضرت آيت الله خامنه اي ، ايشان با تاكيد بر اينكه جنايات سهمگين و وحشيانه اشغالگران عليه مردم مظلوم عراق هر انسان منصف و با وجداني در هرگوشه عالم را متاثر و بر افروخته مي كند و دشمني با اشغالگر خود هويت ملي مردم عراق، اعم از شيعه و سني است كه در حال بروز است، افزودند: برادران عراقي با وحدت كلمه و تمسك به اسلام و حفظ روحيه ايماني مي توانند رفع اين خطر را نزديكتر كنند.
حضرت آيت الله خامنه اي همچنين با اعلام اينكه پاسخگويي برخلاف تصور برخي يك فضيلت غربي نبوده و يك حقيقت اسلامي است اظهار داشتند: در نظام اسلامي همه ، اعم از رهبري و سه قوا و آحاد مسوولين بايد پاسخگو باشند.
ايشان افزودند: هر مسوولي در درجه اول و قبل از همه بايد محاسبه كند كه گفتار، رفتار و تصميمي كه گرفته بر اساس عقل و پرهيز گاري بوده يا اينكه متاثر از خودخواهي و اغراض شخصي است؟ انسان اگربتواند به وجدان و نداي دروني خود در اين زمينه پاسخگو باشد در آن هنگام خواهد توانست كه به ديگران هم پاسخگو باشد و در غير اين صورت قادر به پاسخگويي نخواهد بود.
متن كامل سخنان رهبرمعظم انقلاب در ساعات آينده منتشر خواهد شد.
نظر شما