پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ تیر ۱۳۸۷، ۱۶:۵۵

دباغ در دیدار کروبی:

عراق خواستار ارتباط بیشتر با سیاستمداران و تشکیلات سیاسی ایران است

عراق خواستار ارتباط بیشتر با سیاستمداران و تشکیلات سیاسی ایران است

مشاور رئیس جمهور عراق ضمن دعوت از دبیرکل حزب اعتماد ملی برای سفر به عراق از تمایل کشورش برای برقراری ارتباط بیشتر با سیاستمداران برجسته و تشکیلات سیاسی ایران خبر داد .

به گزارش خبرگزاری مهر، ناظم دباغ نماینده اتحاد میهنی کردستان عراق درتهران در دیدار با مهدی کروبی دبیرکل حزب اعتماد ملی ضمن ابلاغ پیام رئیس جمهور عراق از وی برای سفر به عراق دعوت کرد.

در این دیدار کروبی با اشاره به روابط دیرینه دوملت اظهار داشت : جناب طالبانی از برادران بسیار خوب ما در عراق است و   همواره دارای روابط خوبی بودیم و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی علاوه بر داشتن روابط مستحکم، شاهد همیاری و همکاری های گسترده ای بوده وهستیم.

وی گفت : آقای طالبانی با تدبیر و درایت   با سایر نیروها راهی را که قبلاً انتخاب کرده بودند -که همان خواست مردم بود- ادامه دادند .

دبیر کل حزب اعتماد ملی با اشاره به حوادث و تحولات عراق افزود: دشمن هر چه تلاش کرد که در اتحاد ایران و عراق شکاف ایجاد کند به حمد الله ناکام بوده است و امیدواریم که این روابط هر چه بیشتر مستحکم تر گردد . وی ضمن استقبال از ارتباطات تشکیلاتی حزب اعتماد ملی و حزب میهنی کردستان عراق گفت : ما خواهان روابط مستحکم و خوبی با حزب میهنی کردستان عراق هستیم .

کروبی اظهار داشت : از قدیم در جریان مسائل عراق بودم و تلاش می کردیم که اختلافها در بین گروههای عراقی  به حداقل برسد.  رئیس سابق مجلس شورای اسلامی اظهار داشت : در همان مجالس اول ، دوم ، سوم مکرر با آقای بارزانی دیدار هایی داشتیم و پیگیر مسائل بودیم .امروز آنچه که مهم است تقویت روابط دو کشور ایران و عراق، بدون مداخله در امور یکدیگراست .

وی گفت : مسائل ایران و عراق به هم گره خورده و ریشه در فرهنگ ، مذهب و ... دارد و جغرافیای سیاسی نمی تواند مانع آن باشد.

کروبی افزود: گاهی مسائلی بین برادران پیش می آید که باید با تدبیر و درایت حل شود تا مورد سوء استفاده دیگران قرار نگیرد. به خصوص شما که مردمی مقاوم ، پایدار ، مبارز و رنجدیده هستید که دوران خفقان رژیم بعث  را پشت سر گذاشته اید و ما امیدواریم روزی اشغالگران نیز از عراق خارج شوند . 

در این دیدار، ناظم دباغ، مشاور رئیس جمهور عراق نیز با اشاره به کمک های انسان دوستانه ملت ایران به عراق گفت : ما یک فرهنگ مشترک داریم که ریشه تاریخی دارد و احساسات مردمی به غیر از احساسات سیاسی است و  ما و شما مسئول تقویت این احساسات مردمی هستیم .

وی گفت: در این شرایط حساس بعضی ها ازما می خواهند که محبت های ایرانی ها را به بدی پاسخ دهیم، ولی این نمی شود .نظر ما این است که بیگانگان باید از عراق بروند و این ما هستیم که باید بمانیم  .

مشاور رئیس جمهور عراق گفت : تمایل داریم با سیاستمداران برجسته ، تشکیلات سیاسی و مردم ایران درراستای تقویت رابطه دو جانبه ارتباطات خوبی داشته باشیم .

دباغ ضمن دعوت از دبیر کل حزب اعتماد ملی جهت دیدار از کشور عراق ، گزارشی از وضعیت اقتصادی ، امنیتی و توافق نامه اخیر امنیتی عراق ارائه داد .

کد خبر 705443

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha