پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۷ تیر ۱۳۸۷، ۱۴:۵۲

امام جمعه سمنان:

امنیت کشور به اقتدار قوه قضائیه است

سمنان - خبرگزاری مهر: حجت الاسلام سید محمد شاهچراغی گفت: تجلی یک حکومت قوه قضائیه است و امنیت کشور به دست اقتدار قوه قضائیه است.

به گزارش خبرنگار مهر در سمنان، نماینده ولی فقیه در استان سمنان و امام جمعه سمنان ظهر امروز در خطبه های نمازجمعه سمنان گفت: قوه قضائیه نقش بسیار بالایی در امنیت کشور دارد و این قوه نقش بسیار مهمی در تامین امنیت کشور برعهده دارد.

وی افزود: تیغ قوه قضائیه همیشه باید برای مجرمان و مفاسد تیز باشد تا مظلومین امیدوار و فاسدان بیمناک باشند.

خطیب جمعه سمنان خاطرنشان کرد: وحدت یک شعار نیست بلکه عمل است و حمایت و اطاعت از رهبری وحدت عملی است.

شاهچراغی با اشاره به نوآوری ها و تحول اخیر آیت الله هاشمی شاهرودی در ساختار قوه قضائیه کشور، گفت: تحولات بسیار موثری در بسط و توسعه عدالت در این دوره رخ داده است.

امام جمعه سمنان تصریح کرد: اتحادیه اروپا و آمریکا می خواهند تحریمها را بیشتر کنند، ملت ایران به تحریم عادت کرده و سه دهه است که در تحریم بسر می‌برد و در این مدت جوانان به دستاوردهای بزرگی دست پیدا کرده اند.

به گفته وی، بازنده اصلی بازی های سیاسی خود  اروپایی ها و امریکایی ها هستند و ملت ایران همیشه پیروز بوده است.

کد خبر 706540

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha