پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۹ تیر ۱۳۸۷، ۱۳:۵۴

هاشمی رفسنجانی:

توافقنامه امنیتی اشغال عراق را تثبیت می کند/جولان باید به سوریه برگردد

توافقنامه امنیتی اشغال عراق را تثبیت می کند/جولان باید به سوریه برگردد

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگو با یک شبکه عرب زبان، تصریح کرد که توافقنامه امنیتی بغداد و واشنگتن، اشغال عراق را تثبیت می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله هاشمی رفسنجانی در گفتگوی مشروحی با غسان بن جدو مجری شبکه الجزیره که شب گذشته پخش شد؛ گفت : متنی از این توافقنامه که ایران از آن اطلاع یافته، منفی است و اشغال عراق را تثبیت می کند و این مسئله ای است که ایران با آن مخالف است. ایرانی که حضور دائم آمریکا در منطقه را نمی پذیرد و با آن مخالفت می کند.

وی در ادامه اتهامات مستمر آمریکا مبنی بر تجهیز سلاح گروههای عراقی به ویژه جیش المهدی از سوی ایران را بی پایه واساس دانست.

به گزارش الجزیره، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره مذاکرات سوریه و رژیم صهیونیستی با میانجیگری ترکیه گفته است که  تا زمانی که این مذاکرات در راستای بازگرداندن بلندیهای اشغالی جولان باشد و در آن منافع فلسطینی ها از بین نرود؛ مخالفتی با مذاکرات میان سوریه و رژیم صهیونیستی ندارد.

به گزارش مهر، نوری المالکی نخست وزیر عراق و "جرج بوش" رئیس جمهوری آمریکا ماه نوامبر سال 2007 پایه و اساس توافقنامه همکاری و دوستی طولانی مدت بین دو کشور را که شامل سه محور سیاسی، اقتصادی و امنیتی می شود، به امضا رساندند.

مراجع دینی، مردم و بیشتر گروههای سیاسی و نمایندگان ملت عراق با امضای توافقنامه امنیتی با آمریکا مخالف هستند. این توافقنامه  که هم اکنون گفتگوهای محرمانه درباره آن در جریان است به آمریکاییها حقوق کنسولی (معروف به کاپیتولاسیون) می دهد و زمینه احداث پایگاههای نظامی دائمی را برای آنها فراهم می کند.

کد خبر 707480

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha