پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ تیر ۱۳۸۷، ۱۴:۱۶

سردار جوانی:

ایران وارد باشگاه قدرت جهانی شده است

ایران وارد باشگاه قدرت جهانی شده است

مسئول اداره سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: با وجود فشار‌های استکبار جهانی، ایران وارد باشگاه قدرت جهانی شده و این در حالی است که همه اقدامات سردمداران سلطه در راستای جلوگیری از تثبیت این رویداد با اتهامهای گوناگون است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار یدالله جوانی در همایش «جمهوری اسلامی ایران، بزرگترین قربانی تروریسم» که در سالن غدیر شهرکرد برگزار شد افزود : امروز بیداری اسلامی و انوار مشعشع اسلام، آمریکا و سردمداران سلطه را به چالش کشیده و به بزرگترین دغدغه آنها تبدیل شده است.

وی ادامه داد : با وجود همه فشارها امروز ایران به کشوری قدرتمند، با ثبات و دارای نفوذ در منطقه تبدیل شده است.

مسئول اداره سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت : با مرور حوادث سه دهه انقلاب به ویژه دهه اخیر درمی‌یابیم که سردمداران نظام سلطه و در راس آنها آمریکا و رژیم صهیونیستی چند اتهام را به جمهوری اسلامی ایران نسبت می‌‌دهند و همواره نیز با تبلیغات سنگین و به کارگیری ابزارهای رسانه‌ای سعی می‌کنند ملت ایران را در اذهان مردم جهان با این ویژگیها معرفی کنند.

سردار جوانی نقض حقوق بشر را نخستین محور این اتهامات عنوان کرد و گفت : چون آنان داعیه طرفداری از حقوق بشر را برای خود مطرح کرده و از آن به عنوان ابزاری جهت در دست گرفتن مدیریت جهان استفاده می‌کنند، باید افکار مردم جهان را به سمت و سویی هدایت کنند که تنها آنان را بپذیرند و از این رو ناچارند خودشان را حامی و مخالفان را ناقض حقوق بشر معرفی کنند.

وی ادامه داد : این در حالی است که ملت ایران با تأسی از آموزه‌های دینی و پیروی از امام راحل عظیم الشأن خود را در نقطه مقابل نظام سلطه قرار داده و منافع آنها را به چالش کشیده است.

مسئول اداره سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: در چنین شرایطی استراتژی آنها منزوی کردن ایران و راه آن نیز تغییر اذهان عمومی مردم جهان نسبت به ایران است که وارد کردن اتهام نقض حقوق بشر دستاویزی برای پیشبرد این استراتژی است.

وی دومین اتهام وارده به ایران را تلاش برای دستیابی به سلاح هسته‌ای و کشتار جمعی عنوان کرد و گفت : با این وسیله اینگونه به مردم منطقه وجهان وانمود می‌کنند که ایران تهدیدی جدی و مخالف استقرار صلح پایدار در منطقه و جهان است واگر خاورمیانه همچنان بحرانی است، به دلیل کارشکنیهای جمهوری ‌اسلامی ایران است.

سردار جوانی معرفی ایران به عنوان نظامی تروریست‌پرور و حامی تروریسم را سومین اتهام وارده به این نظم مقدس دانست و افزود : جمهوری اسلامی ایران دقیقاً به مواردی متهم می‌شود که آمریکا خود پرچمدار آن است.

 وی تصریح کرد : در حالی کشورمان به نقض حقوق بشر متهم می‌شود که آمریکا بیش از همه در داخل و خارج از خاک خود و در هر جایی که منافعی به شکل نامشروع برای خود تعریف کرده برای دستیابی به آن از هیچ اقدام ضد بشری ابایی ندارد.

مسئول اداره سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد : آمریکا در این راستا جنایاتی مرتکب شده که نظایر آن را در قرون وسطی و ماقبل آن می‌توان جستجو کرد. 

وی گفت : کشورهای غربی در حالی از حقوق بشر، تمدن و تجدد سخن می‌گویند و حتی دم از حقوق حیوانات می‌زنند که برای رسیدن به منافعشان جنایاتی را مرتکب می‌شوند که نظایر آن در طول تاریخ دیده نشده است.

این فرمانده ارشد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود : در حالی ایران به تلاش برای دستیابی به سلاح هسته‌ای متهم می‌شود که آمریکا هر روز به زرادخانه‌های خود افزوده است، نسلهای جدیدی تولید می‌کند و هر جا که لازم باشد آن را به کار می‌گیرد.

وی تصریح کرد : ملت ایران در حالی مخالف صلح در منطقه معرفی می‌شود که آزادی ملتها و به ویژه فلسطین را در گرو استقرار صلح می‌داند و معتقد است اگر ناآرامی در منطقه وجود دارد به دلیل وجود رژیم جعلی صهیونیستی و حمایتهای غرب از آن است.

سردار جوانی ورود به سیاست فعال را برای مقابله با این اتهامات برای ایران اسلامی ضروری دانست و یادآورشد : ملت آزاده ایران باید رسوایی آمریکا را فریاد زده و آنجا که دم از حقوق بشر و مبارزه با تروریست می‌زند، با صدای بلند به جهانیان بگوید که آمریکا همانند دیگر ادعاهایش دروغ می‌گوید.

وی گفت : ما باید غرب را به چالش کشیده و به جای اینکه در صدد تبرئه کردن خود از اتهامات واهی باشیم، آلوده بودن آمریکا به این موارد را اثبات کنیم .

مسئول اداره سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود به تقسیم دنیا به دو بلوک شرق و غرب پس از جنگ دوم جهانی اشاره کرد و افزود : با فروپاشی بلوک شرق و کمونیسم، آمریکا به این احساس رسید که دوران سلطه کامل بر جهان فرا رسیده و شرایطی فراهم شده تا ارزش‌های لیبرال دموکراسی را با نظم نوینی در جهان حاکم کند.

جوانی گفت : آنها با این استدلال که دیگر مانعی بر سر راهشان نیست، هزاره سوم و مشخصاً سده اول را از آن خود می‌دانستند اما دیری نپایید که آنچه که پیر جماران فرمود آشکار شد و اسلام ناب محمدی فطرتهای مردم جهان را بیدار کرد.

کد خبر 707508

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha