به گزارش خبرنگار مهر، سیدرضا حسینی عصر سه شنبه در کمیته اشتغال گرگان افزود: در این مدت هزار و 224 جویای کار از طریق دفاتر مشاوره و کاریابی غیر دولتی در واحدهای مختلف کشاورزی، صنعتی و تولیدی این استان جذب کار شدند.
وی اظهار داشت: این درحالی است که دراین مدت بیش از پنج هزار و 900 متقاضی کار در دفاتر مشاوره و کاریابی غیر دولتی فعال در این استان ثبت نام کرده اند.
وی خاطرنشان کرد: اکنون 21 دفاتر مشاوره و کاریابی در سطح استان فعالیت دارد که نسبت به مدت مشابه سال قبل شمار آنها 61 درصد افزایش یافته است.
به گفته حسینی همچنین در این مدت 793 کارفرما از مزایای ماده 103 مبنی بر معافیت از حق بیمه برخوردار شدند.
این کارشناس ادامه داد: این شمار کارفرمایان در ازای ایجاد شغل برای یک هزار و 706 متقاضی کار از این معافیت بهره مند شدند.
وی تصریح کرد: تاکنون دفاتر مشاوره و کاریابی اعم از دولتی و غیر دولتی در اشغال افراد بیکار نقش موثری ایفاء کرده اند.
وی خواستار حمایت و برنامه ریزی اصولی برای کاهش شمار بیکاری در این استان شد.
استان گلستان حدود دو میلیون نفر جمعیت دارد.
نظر شما