حمید قزوینی درگفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه اصلاح طلبان باید قبل ازبحث درمورد کاندیدا برای انتخابات آینده چند مسئله را بررسی کنند، گفت: اصلاح طلبان باید شرایط عمومی کشور ظرف ماههای آینده، شرایط منطقه ای و بین المللی و درعین حال نوع نگاه به مقوله انتخابات و سلامت انتخابات را مورد بررسی قرار دهند .
وی ابراز عقیده کرد : اصلاح طلبان باید این مسئله را مورد توجه جدی قرار دهند که نگاه به مردم و مشارکت واقعی و تعیین کننده آنها چگونه است و به نظر من پیش از روشن شدن این مباحث بحث درمورد اجماع یا کاندیدای اصلاح طلبان ضرورتی ندارد .
سخنگوی مجمع نیروهای خط امام با بیان اینکه قطعا رفتارجناح مقابل اصلاح طلب در نحوه حضور آنها درانتخابات آتی موثر خواهد بود گفت : با اینکه مباحثی که مطرح کردم در انتخابات های مختلف وجود داشته ولی همواره شدت و ضعف داشته و باید بر اساس آن نحوه حضور را مشخص کرد .
وی در پایان گفت : بحث در مورد این مباحث باید به صورت جدی دنبال شود و اصلاح طلبان نباید با انتخابات به صورت چک سفید امضا برخورد کنند .
نظر شما