به گزارش خبرگزاری مهر، عضو هیات علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و مدیر علمی این طرح با اشاره به اهمیت انتخابات و رأی مردم در سرنوشت کشور گفت : وزارت کشور در اواخر سال گذشته اولین منشور اخلاقی انتخابات را منتشر کرد. این منشور با همکاری بسیاری از ارگانها، احزاب و گروههای کشور تدوین شده بود که باید آن را اقدامی مبارک و نویدبخش و گام آغازین خوبی برای اخلاقیسازی انتخابات در کشور بدانیم.
حجتالاسلام محمدتقی اسلامی افزود : ولی بخشی از دلسوزان نظام و اندیشمندان اخلاق در عرصههای سیاسی و انتخاباتی نقدهایی بر این منشور داشتند که از جمله آنهامیتوان به نبود جامعیت لازم و پوشش ندادن تمامی ارکان انتخابات همچون برگزارکنندگان، ناظران، مجریان، رأی دهندگان، مطبوعات، رسانهها و احزاب اشاره کرد.
وی گفت: از این رو در جلسهای که در وزارت کشور با حضور گروههای حوزوی،دانشگاهی و سیاسی و اجتماعی تشکیل شد پیشنهاد تدوین منشوری جامع و علمی که دیدگاهها و دغدغههای عالمانه را تأمین کند مورد پذیرش جمع واقع گردید و معاونت سیاسی وزارت کشور انجام این مهم را به عهده گروه اخلاق پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی سپرد که البته این پژوهشگاه به نمایندگی از حوزه علمیة قم این سفارش را پذیرفت.
مدیر علمی پروژه تدوین منشور اخلاقی انتخابات با اعلام آغاز مراحل اجرایی این منشور از ابتدای تیرماه سال جاری اظهار داشت : این طرح در قالب یک کلان پروژه علمی در چهار گروه اخلاق کاربردی، جامعهشناسی و ارتباطات، علوم سیاسی و حقوق اساسی با مدیریت چهرههای با تجربه علمی و پژوهشی به صورت جدی در حال انجام است و مقرر شده هر گروه با هفت نفر از صاحب نظران علمی، اجتماعی و سیاسی از طیفها و گروههای مختلف مصاحبه علمی صورت دهند و محصول این مصاحبهها در کمیسیون تلفیق جمعبندی شده و نتایج در تدوین متن منشور و ضمائم الحاقی آن مورد توجه قرار گیرد.
نظر شما