به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري فرانسه، مناطق مختلف نوار غزه امروز جمعه شاهد تظاهرات اعتراض آميز هزاران فلسطيني در اعتراض به حمايت جرج بوش از اشغالگري رژيم صهيونيستي و سياست هاي شارون بود.
دراين تظاهرات گسترده كه بنا به دعوت جنبش هاي حماس و جهاد اسلامي برگزار شد، هزاران فلسطيني خشمگين با سردادن شعارهاي ضد آمريكايي، اظهارات بوش كه خواستار منصرف شدن فلسطينيان از حق بازگشت به سرزمينشان شده بود را محكوم كردند.
هزاران فلسطيني با شعارهاي مرگ بر آمريكا و مرگ بر اسراييل، بوش و شارون بايد سرنگون شوند، بر تمسك به حق مشروع بازگشت آوارگان به سرزمين فلسطين تاكيد كردند.
شيخ عبدالله شامي از رهبران جهاد اسلامي دراين تظاهرات سخنان بوش را سخناني ظالمانه بر ضد ملت فلسطين و فاجعه بزرگ توصيف كرد و مقاومت در برابر اشغالگران را تنها راه اعاده حقوق مشروع مردم فلسطين خواند.
شامي اسراييلي ها را تهديد كرد كه لحظه اي در امنيت نخواهند بود .وي گفت: ما امنيت را براي اسراييلي ها به سرابي براي آنها تبديل خواهيم كرد تا دشمن بداند كه تصميم گيرنده ما بوش نيست بلكه ملت فلسطين است.
در اين مراسم آدمك هاي بوش ، توني بلروشارون روساي آمريكا، انگليس و اسراييل به آتش كشيده شد.
نافذ عزام يكي ديگر از رهبران جهاد اسلامي اظهارات بوش را نشان اعلان جنگ بر ضد ملت فلسطين و اوج جانبداري آمريكا از دشمن صهيونيستي خواند و بر ضرورت مقابله قاطع فلسطيني عربي و اسلامي با آن تاكيد كرد.
وي گفت: آمريكا تروريسم را در عراق اعمال مي كند و از اشغالگري اسراييل حمايت مي كند.
عزام از تشكيلات خودگردان خواست ضمن پيوستن به بطن مردم فلسطين از مقاومت حمايت كند.
در اردوگاه هاي آوارگان فلسطين در لبنان نيز هزاران فلسطيني در اعتراض به اظهارات رئيس جمهوري آمريكا و حمايت آشكار وي از سياست هاي شارون و ناديده گرفتن حقوق مشروع ملت فلسطين از جمله حق بازگشت آوارگان دست به تظاهرات زدند.
در پي عدم پاي بندي بوش به وعده هايش درطرح نقشه راه:
هزاران فلسطيني در نوار غزه بر ضد بوش تظاهرات كردند
هزاران فلسطيني امروز در اعتراض به حمايت آشكار جرج بوش رئيس جمهوري آمريكا از طرح هاي نخست وزير رژيم صهيونيستي و ناديده گرفتن حقوق مشروع فلسطينيان از سوي بوش در نوار غزه تظاهرات كردند.
کد خبر 71103
نظر شما