پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ تیر ۱۳۸۷، ۱۳:۱۴

یک مقام مسئول در وزارت نفت :

تولید فرآورده های پتروشیمی ایران 43 درصد افزایش می یابد

تولید فرآورده های پتروشیمی ایران 43 درصد افزایش می یابد

تبریز - خبرگزاری مهر: قائم مقام معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی از افزایش 43 درصدی تولید فرآورده های پتروشیمی ایران در آینده ای نزدیک خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر از تبریز ، رضا افشین در اجلاس روسای مجتمع های پتروشیمی کشور در تبریز افزود: هم اکنون 11 مجتمع جدید پتروشیمی در سراسر کشور در حال ساخت است که با بهره برداری از آنها در آینده ای نزدیک تولیدات محصولات پتروشیمی کشور 43 درصد رشد می یابد .

وی با اشاره به برخی مجتمع های پتروشیمی در حال ساخت که تا پایان سال به بهره برداری می رسند، افزود : مجتمع های ساسول، جم و مهر در عسلویه و اروند و لاله در ماهشهر از جمله مجتمع های بزرگ پتروشیمی کشور هستند که امسال به بهره برداری خواهند رسید .

این مقام مسئول در وزارت نفت افزود : با راه اندازی مجتمع های در حال ساخت ، تولید فرآورده های پتروشیمی ایران به بیش از 35 میلیون تن در سال خواهد رسید .

افشین اضافه کرد: همچنین در صورت تحقق این امر ظرفیت تولید پلیمر در کشور به سه میلیون و 250 هزار تن در سال افزایس خواهد یافت .

به گفته وی ، این رقم ضمن رساندن ایران به خودکفایی در تولید این فرآورده و رفع نیاز صنایع پایین دستی داخلی، امکان صادرات مازاد بر مصرف را نیز فراهم می کند.

وی با بیان اینکه با راه اندازی مجتمع های جدید پتروشیمی ظرفیت تولید کود آزته به پنج میلیون تن افزایش خواهد یافت، اظهارداشت: از این رقم تنها دو میلیون و 300 هزار تن جوابگوی نیازهای داخلی بوده و مازاد آن به صادرات اختصاص خواهد داشت.

قائم مقام معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی ، در ادامه میزان درآمد صنایع پتروشیمی کشور در سال جاری را 12 میلیارد دلار اعلام کرد و اظهار داشت: از این مبلغ افزون بر 8 میلیارد دلار به صادرات اختصاص داشته که از رشد 46 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل برخوردار است.

کد خبر 711578

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha