به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، وحید رجایی ظهر امروز در جمع خبرنگاران، این کار را در راستای اجرای طرح طرد اتباع بیگانه دانست و افزود: اداراتی که پیمانکاران آنها مبادرت به اشتغال اتباع بدون طی روال قانونی می کنند با هماهنگی مراجع ذیربط جریمه شده و اسامی آنها به اطلاع عموم می رسد.
وی اظهار داشت: به رغم تذکرات متعدد و اعمال جریمه برای برخی نهادهای دولتی و پیمانکاران آنها، همچنان از اتباع غیر مجاز و فاقد پروانه کار استفاده می شود.
رئیس اداره سیاسی اجتماعی فرمانداری شهرستان شیراز بیان کرد: علاوه بر جریمه، بر اساس بخشنامه استاندار فارس اداراتی که پیمانکاران آنها متخلف بوده و نسبت به استفاده از اتباع بیگانه اقدام می کنند برای پیگیری قانونی به سازمان بازرسی معرفی می شوند.
همچنین مسئول اشتغال اتباع خارجه سازمان کار و امور اجتماعی استان فارس نیز با بیان اینکه در حال حاضر پیمانکاران ادارات آبفا، مخابرات، برق، گاز و مراکز درمانی بیشترین حجم استفاده از اتباع بیگانه و فاقد مجوز کار را در اختیار دارند اظهار داشت: پرونده پیمانکاران متخلف در یک شعبه قضایی در حال رسیدگی است.
کورش ابرجی با اشاره به جریمه پیمانکاران دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیزگفت: تاکنون پیمانکاران این دانشگاه چهار بار جریمه شدند اما همچنان از اتباع غیر مجاز استفاده می کنند.
وی تصریح کرد: یکی از واحد های درمانی مبلغ 202میلیون تومان جریمه شده که پرونده این واحد در محاکم قضایی درحال پیگیری و اقدام است.
مسئول اشتغال اتباع خارجه سازمان کار و امور اجتماعی استان فارس در پاسخ به این سئوال که " آیا تاکنون درخصوص جایگزینی نیروی کار ایرانی اقدام شده" گفت: اجرای طرح طرد اتباع غیر مجاز و حذف آنها از مشاغل، باعث تاثیرگذاری مثبتی در زمینه جایگزینی نیروی کار ایرانی شده اگرچه نظارت برخی ادارات دولتی و پیمانکاران بسیار ضعیف بوده که این امر باید تقویت شود.
نظر شما