پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ تیر ۱۳۸۷، ۱۰:۲۶

26 هزار هکتار از اراضی همدان زیر کشت سیب زمینی قرار دارد

همدان - خبرگزاری مهر: مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: در سال جاری 26 هزار هکتار از اراضی استان همدان زیر کشت سیب زمینی قرار گرفته است.

محمد ترابی در گفتگو با خبرنگار مهردر همدان افزود: 49 درصد از سطح زیر کشت به تولید تابستانه و 51 درصد نیز به تولید پائیزه اختصاص دارد.

وی با بیان اینکه بیش از 80 درصد از مزارع سیب زمینی استان همدان به سیستم های آبیاری تحت فشار مجهز هستند، تصریح کرد: پیش بینی می شود حدود 900 هزار تن سیب زمینی از مزارع استان همدان برداشت شود که این رقم در مقایسه با سال گذشته 10 افزایش خواهد داشت.

ترابی اظهار داشت: در سال گذشته چهار هزار و 500 تن بذر سیب زمینی مورد تایید موسسات تحقیق، ثبت و گواهی بذر و نهال در کشور تولید شده که سهم استان همدان از این میزان بیش از 35 درصد است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با اشاره به ثبات نسبی در قیمت محصول سیب زمینی و افزایش آن به هزار و 350 ریال خاطرنشان کرد: دربرداشت محصولات باید به توصیه های فنی توجه کرد و برداشت محصول نارس در رعایت تناوب کشت در بسته بندی محصول در نظر گرفته شود.

کد خبر 712007

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha