پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۷ تیر ۱۳۸۷، ۱۱:۲۲

اجرای طرح توسه شهری برنامه ریزی برای شهر اقتصادی است

سمنان - خبرگزاری مهر: فرماندار شهرستان شاهرود گفت: طرح راهبردی توسعه شهری بستری محکم برای توسعه شهرستان شاهرود است و  می توانیم شهر اقتصادی را در CDS برنامه ریزی کنیم.

به گزارش خبرنگار مهر در شاهرود، مجتبی رحیمی صبح امروز در اولین نشست طرح راهبردی توسعه شاهرود گفت: با تاکید بر همکاری مدیران دستگاه های اجرایی این شهرستان گفت: تک تک ما وظیفه داریم این موضوع را اطلاع رسانی کرده و نقطه نظرات مردم را در اختیار مشاورین این طرح قرار دهیم.

معاون عمرانی استاندار سمنان نیز با تاکید بر اهمیت طرح CDS در توسعه شهرستان شاهرود و همکاری مدیران گفت: در CDS بهبود وضعیت اقتصادی، معیشتی مردم و تامین منابع مالی برای توسعه شهر فراهم شده و مدیران باید در ارائه آمار و ارقام به مشاورین امر نهایت همکاری را داشته باشند.

محمد هادی عموزاده اظهار داشت: نیاز نیست که همیشه غربی ها برای ما تصمیم گیری کنند اگر ما ذهنیات خود را در اختیار مشاورین این طرح قرار دهیم نتیجه خواهد داد.

طرح راهبردی توسعه شهری CDSاز سال 1998 میلادی در جهان شروع شده و تا کنون با مشارکت نهادهای رسمی محلی و ملی در برخی از شهرهای کشورهای برزیل، ماداگاسکار، موریتانی، آفریقای جنوبی، نیجریه، رواندا، مراکش، بنگلادش، چین، هند، اندونزی، نپال، پاکستان، فیلیپین، ویتنام، یمن، کنیا، اتیوپی، مصر، بلغارستان تدوین و به اجرا درآمده است.

کد خبر 712055

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha