پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ تیر ۱۳۸۷، ۱۳:۴۶

واکنش منفی کاخ سفید به سخنان المالکی درباره وضعیت نیروهای آمریکایی

واکنش منفی کاخ سفید به سخنان المالکی درباره وضعیت نیروهای آمریکایی

کاخ سفید در واکنش به اظهارات روز گذشته نخست وزیر عراق مبنی بر تعیین جدول زمانبندی شده برای خروج نظامیان آمریکایی از کشورش، اعلام کرد که واشنگتن درباره تاریخ دقیق خروج نظامیان آمریکایی، مذاکره ای با عراق انجام نمی دهد.

نزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، "اسکات استانزل" یکی از سخنگویان کاخ سفید هر چند مذاکره با بغداد درباره تعیین تاریخ دقیق خروج از عراق را منتفی دانست، اما احتمال انجام مذاکرات درباره چارچوبهای زمانی برای خروج از عراق را یادآور شد.

استانزل گفت : مذاکرات فعلی برای رسیدن به توافقی درباره تعیین چارچوب وضعیت آتی نظامیان آمریکایی در عراق پس از سال 2008 در جریان است، این نکته ضروری است که یادآور شویم این مذاکرات برای تعیین زمان دقیق خروج نظامیان آمریکایی از عراق نیست. و همانطور که "رایان کروکر" سفیر آمریکا در بغداد پیش از این گفته بود ما نظاره گر شرایط موجود در عراق هستیم و نه به دنبال تعیین زمان.

این واکنش کاخ سفید در پاسخ به اظهارات روز گذشته "نوری المالکی" است که گفته بود : رویکرد کنونی مبتنی بر دستیابی به یادداشت تفاهمی با آمریکا برای خروج نیروها یا جدول زمانبندی برای خروج آنها به جای توافقنامه امنیتی بلندمدت است.  

 

کد خبر 712699

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha