پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۹ تیر ۱۳۸۷، ۹:۱۱

تدوین دانشنامه حضرت ابوطالب به سه زبان زنده دنیا

تدوین دانشنامه حضرت ابوطالب به سه زبان زنده دنیا

تدوین دانشنامه حضرت ابوطالب (ع) در 20 جلد به سه زبان فارسی، عربی و اردو توسط ستاد بزرگداشت حضرت ابوطالب تدوین می شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، دبیر ستاد بزرگداشت حضرت ابوطالب (ع) با اعلام این خبر گفت : مؤسسه فرهنگی میراث نبوت، ستاد برگزاری بزرگداشت مقام حضرت ابوطالب را تشکیل داده و با همکاری مؤمنان و شیفتگان آستان علوی مراسم باشکوهی در 26  رجب، سالروز وفات حضرت ابوطالب در کشور برگزار می‌شود.

دبیر ستاد بزرگداشت حضرت ابوطالب (ع) با اشاره به سخنان مراجع معظم تقلید در تکریم و احترام حضرت ابوطالب (ع) اضافه کرد: حضرت ابوطالب پدر والا مقام امیرالمؤمنین، ابوالائمه، زعیم مکه و حامی رسول‌الله (ص) شخصیتی منحصر به فرد است و سزاوار است نسل جوان و جامعه کنونی اسلام، تاریخ حیات و زندگی حضرت ابوطالب را الگو قرار دهند.

حجت‌الاسلام شفیعی به برنامه‌های ستاد بزرگداشت حضرت ابوطالب (ع) در سال گذشته اشاره کرد و گفت: انتشار کتاب «ابوطالب حامی پیامبر»، تهیه دهها هزار پوستر، پلاکارد و CD انتشار یک میلیون نسخه از پیام‌های مراجع معظم تقلید درباره لزوم بزرگداشت مقام حضرت ابوطالب (ع) از جمله این فعالیت‌ها است.

وی گفت: تدوین دانشنامه حضرت ابوطالب (ع) در 20جلد به سه زبان فارسی، عربی و اردو، تهیه طرح‌های تبلیغاتی، چاپ دیوان حضرت ابوطالب (ع) با ترجمه و شرح فارسی، چاپ قصیده لامیه و برگزاری نمایشگاه‌های فرهنگی و هنری در ایام رجب از برنامه‌های امسال این ستاد است.

کد خبر 713198

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha