ابراهیم رستمی در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان با بیان اینکه بعد از انقلاب اسلامی بحث ایجاد فرهنگ تولید دام به صورت صنعتی جزو برنامه ها بوده است،اظهار داشت:در حال حاضر 100 درصد واحدهای تولید طیور استان همدان صنعتی است.
رستمی تصریح کرد: درحال حاضر 20 درصد تولیدات دامی استان همدان صنعتی است و 80 درصد تولیدات دامی استان نیز به صورت سنتی انجام می شود.
وی تولید سالانه گوشت و مرغ استان همدان را 50 هزار تن در سال عنوان کرد و گفت:رساندن این رقم به 60 هزار تن در سال در برنامه چهارم توسعه هدف قرار داده شده است.
قائم مقام سازمان جهاد کشاورزی استان همدان اضافه کرد: در استان همدان 370 هزار رأس دام سنگین (گاوهای شیرده و پرورای) و 2500 هزار رأس دام سبک (گوسفند و بز) وجود دارد.
رستمی با اشاره وجود 4 کشتارگاه صنعتی دام و 3 کشتارگاه صنعتی طیور در استان همدان،خاطرنشان کرد: در استان همدان 219 ایستگاه ثابت و سیار جمع آوری شیر وجود دارد که افزایش تعداد این ایستگاه ها در دستور کار قرار دارد.
رستمی یادآور شد: وجود بیماری های مشترک بین انسان و حیوان از جمله مشکلات بخش دامپروری است که برای مبارزه با این امر برنامه هایی در نظر گرفته شده است.
وی بهسازی و نوسازی جایگاه دام و طیور، ایجاد فرهنگ وکشتار صنعتی و توسعه کشتارگاه های صنعتی از لحاظ کیفی و کمی، پرداخت کامل خسارت دامداران، بهداشتی بودن واحدهای عرضه گوشت و نیز بیمه کامل دام و طیور را از جمله برنامه های پیشگیری (مبارزه با بیماری های مشترک بین انسان و حیوان) عنوان کرد.
نظر شما