به گزارش خبرنگار مهر، پس از بروز حادثه دلخراش ریزش ساختمانی در منطقه سعادت آباد در 10 تیرماه که منجر به کشته شدن 17 کارگر کوهدشتی شد، شایعاتی مبنی بر دانشجو بودن این افراد و اینکه این افراد برای تأمین هزینه های تحصیلی به امر کارگری مبادرت می کردند، منتشر شد.
منوچهر کمال وند - مسئول دفتر بازرسی و رسیدگی به شکایات فرمانداری کوهدشت در گفتگو با خبرنگار مهر با رد این شایعه خاطرنشان کرد: پس از بروز این حادثه فرمانداری بررسی دقیقی در زمینه هویت کارگران فوت شده در این حادثه به عمل آورد.
وی افزود: به جز یکی از متوفیان که امسال قرار بوده است به عنوان طلبه دانشجو به حوزه علمیه دانشجویی برای ادامه تحصیل برود، هیچ کدام از متوفیان تحصیلات دانشگاهی نداشته اند.
مسئول دفتر بازرسی و رسیدگی به شکایات فرمانداری کوهدشت گفت: از میان این 17 نفر، 9 نفر دارای تحصیلات دیپلم، سه نفر دارای تحصیلات سوم راهنمایی (سیکل)، سه نفر سواد در اندازه خواندن و نوشتن و یک نفر نیز بی سواد بوده است.
وی افزود: افرادی که سواد آنها کمتر از سیکل بوده دارای سن بیش از 40 سال بوده اند. میانگین سنی متوفیان نیز 29 سال بوده است. کوچکترین کارگر کشته شده از نظر سنی 18 سال سن داشته و بزرگترین آنها 49 سال سن داشته است.
در همین زمینه دکتر علی عباسپور تهرانی فرد - رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس هشتم نیز در خصوص گمانه زنی در مورد دانشجو بودن این کارگران خاطرنشان کرد: این موضوع از سوی مجلس در حال پیگیری است و پس از پیگیری از دادستان این موضوع مشخص خواهد شد.
وی اضافه کرد: ما نیز از طریق خبرها از این موضوع با خبر شده ایم و در حال پیگیری صحت و سقم این مسئله هستیم. در هر حال در صورت صحت این موضوع باید به عنوان یک مسئله مهم مورد موشکافی قرار گیرد.
عباسپور تاکید کرد: اگر دانشجو بودن این کارگران مشخص و ثابت شود با یک ناهنجاری بزرگ روبرو شده ایم.
به گزارش مهر، روز دهم تیرماه ساختمانی در منطقه سعادت آباد تهران به دلیل حاد بودن وضعیت ساختمان در ابتدای روند تخریب به صورت کامل فروریخت و 17 نفر از کارگران که مشغول این تخریب بودند در این سانحه جان سپردند.
این کارگران به دلیل سهل انگاری پیمانکار در رعایت نکردن نکات ایمنی تخریب، جان خود را از دست دادند.
ساختمان فرو ریخته در سال 83 و به دلیل نامرغوب بودن مصالح به کار رفته دچار ریزش و ترک خوردگی های عمیق در ارتفاع و سطوح مختلف شده بود و ساکنان این ساختمان پس از بروز ریزش و ترک خوردگی های جدی آنجا را ترک کرده بودند.
به گفته شهردار تهران این حادثه به دلیل عدم رعایت استانداردها اتفاق افتاده است.
نظر شما