به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری هندو، یک هیئت از روحانیون شیعه به رهبری امام جمعه مسجد الصافی در شهر لاک ناو و اعضای هئیت حقوقی مسلمانان هندوستان با رئیس شورای مشورتی اوتاپرداش دیدار کرده و خواستار حضور مسلمانان در دولت شدند.
مولانا میرزا محمد عطار رئیس هئیت حقوقی مسلمانان هندوستان و مولانا حمید حسن از اعضای این هئیت اظهار داشتند که حضور شیعیان در دولت باید افزایش یابد.
در تفاهم نامه ای که میان روحانیون شیعه و رئیس شورای مشورتی اوتارپرداش امضا شد این هئیت بر تجهیز مدارس اسلامی و تنظیم وضعیت مسلمانان در مدارس عربی تأکید کردند.
درمیان دیگر خواسته های مسلمانان شیعه در هندوستان می توان به رفع محدودیت در مراسم عزاداری محرم و رفع اتهام از شیعیان بی گناه در تنشهای شیعه و سنی شهر لاک ناو اشاره کرد.
نظر شما