پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ تیر ۱۳۸۷، ۱۲:۵۲

علیرغم مخالفت روسیه مطرح شد؛

آمادگی رئیس جمهور چک برای امضای قرارداد استقرار رادار موشکی آمریکا

رئیس جمهوری چک اعلام کرد که آماده است پس از تصویب پارلمان، قرارداد استقرار رادار موشکی آمریکا در کشورش را امضا کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، "واتسلاو کلاووس" رئیس جمهوری چک که اکنون دوران نقاهت خود را در یک کلینیک درمانی سپری می نماید امروز در مصاحبه با خبرنگاران اعلام کرد آماده است در صورت تصویب قرارداد در پارلمان این کشور، بدون هیچ تاملی معاهده استقرار سامانه راداری دفاع ضد موشکی را که روز سه شنبه بین وزرای خارجه چک و آمریکا به امضاء رسیده است، امضاء نماید.

وی افزود: من در میان آن دسته ای نیستم که معتقدند هر توده کوچکی که در آسمان مشاهده می شود راکتی از کره شمالی یا ایران است. این نگاه من به دنیا نیست، اما من فکر می کنم پایگاه راداری یکی دیگر از عناصر پیوند مشارکت ما با آمریکاست. امضاء این معاهده از نگاه کشورهای عضو اتحادیه اروپایی نیز مهم است. ما نیاز داریم بر روی دو پا بایستیم نه روی یک پا؛ ارتباط با اروپاییها و همچنین تماس با آمریکا.

پارلمان چک قرار است بعد از تعطیلات تابستانی موضوع تصویب قرارداد را مورد بحث قرار دهد. لکن مسوولین حزب سبزها از احزاب ائتلافی دولت پیشنهاد نموده اند تا این موضوع پس از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در نوامبر سال جاری میلادی مورد بحث قرار گیرد.

کاندولیزا رایس وزیر خارجه آمریکا و کارل شوارزنبرگ وزیر خارجه چک پنج شنبه گذشته قرارداد استقرار رادارهای مربوط به سپر دفاع موشکی را در چک به امضاء رساندند.

خاطر نشان می شود در طول سفر رایس به پراگ وی به دلیل آنچه که دوران نقاهت پس از عمل جراحی کلاوس عنوان شده است موفق به ملاقات با وی نشد.

کد خبر 714014

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha