پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۱ تیر ۱۳۸۷، ۱۴:۱۶

پلهای بزرگ راه های ارتباطی مازندران مرمت می شوند

ساری - خبرگزاری مهر: مدیر کل راه و ترابری مازندران از مرمت پل های بزرگ راه های ارتباطی استان طی سال جاری خبر داد.

موسی رحیمی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: به منظور افزایش ضریب ایمنی عبور و مرور در محورهای ارتباطی استان، ده مییلیارد و 700 میلیون ریال جهت تعمیر اساسی پل های بزرگ در راههای استان هزینه در نظر گرفته شده است.

وی خاطر نشان کرد: پلها به عنوان عناصر مهم و کلیدی در شبکه شریانی راههای یک کشور، نقش ویژه ای را ایفاء می کنند و تامین ایمنی و پایداری پل  در همه زمان از ضرورت بالایی برخوردار است.

مدیرکل راه و ترابری مازندران تصریح کرد: این اداره کل بر اساس وظیفه اصلی خود در زمینه حفظ و نگهداری راههای استان تعمیرات اساسی، 11 پل بزرگ را در دستور کار خود قرار داده است.

به گفته رحیمی، پل بزرگ پل سفید در محور قائمشهر به فیروزکوه، پل هایت در محور چالوس به کلارآباد، پل کلارآباد یک و دو، اسبچین، امرجکلا، ولی آیاد، کاظم رود در محور کلارآباد به تنکابن، پل شیرود و چالکرود در محور تنکابن به رامسر و پل بزرگ کمربندی آمل از جمله پلهایی هستند که بر اساس شرایط موجود مورد تعمیر و بازسازی کارشناسان و مامورین راهداری قرار خواهند گرفت.

وی در پایان افزود: پل ها نمی توانند برای همیشه باقی بمانند و به هر شکل و سازه ای که به کار برده شود و با هر مصالحی که استفاده شود دیر یا  زود آثار فرسودگی در آنان ظاهر می شود بنابراین موضوع ارزش پلها و خسارات ناشی از بی توجهی به نگهداری آنها یکی از مواردی است که باید به طور وسیع و گسترده مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 714438

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha