پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۹ تیر ۱۳۸۷، ۱۷:۵۰

درصد بالایی از آب آشامیدنی مراوه تپه هدر می رود

گرگان - خبرگزاری مهر: شهردار مراوه تپه گفت: درصد بالایی از آب آشامیدنی این بخش به دلیل فرسودگی شبکه های آب هدر می رود.

به گزارش خبرنگار مهر، امان محمد دوجی عصر شنبه در جلسه شورای اداری این بخش افزود: متاسفانه فرسودگی و شکستگی لوله ها مشکلات مربوط به بخش آب را در این بخش شدت بخشیده است.

وی اظهار داشت: در حالیکه این شهر زیر پوشش خدمات آب و فاضلاب بوده اما برای مرمت و بازسازی شبکه های فرسوده تلاش چندانی صورت نگرفته است.

این مسئول با اشاره به بحران کم آبی در منطقه بر لزوم رفع مشکلات این بخش تاکید کرد.

ادریس بایندر، بخشدار بخش مراوه تیه نیز در این جلسه بیان داشت: توسعه مطلوب این بخش نیازمند تخصیص اعتبارات لازم و رفع مشکلات فرارو است.

وی افزود: برای رفع فقر و محرومیت این بخش باید تلاش مضاعفی از سوی دست اندرکاران امر صورت پذیرد.

وی کمبود آب شرب، بهداشت و راه روستایی نامناسب را از مهمترین مشکلات این بخش اعلام کرد و خواستار توجه ویژه مسئولان امر شد.

بایندر با اشاره به تصویب لایحه خشکسالی و تمدید تسهیلات بانکی کشاوزان و دامداران یادآور شد: مسئولان بانکها در این زمینه همکاری لازم با کشاورزان را داشته باشند.

بخش مراوه تپه از توابع شهرستان 154 هزار نفری کلاله است.

کد خبر 718469

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha