پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳۰ تیر ۱۳۸۷، ۱۱:۴۲

تور کوئینگ هایلک- چین

صدر نشینی پتروشیمی تبریز در پایان مرحله نهم / کاظمی پیراهن کوهستان را برتن کرد

صدر نشینی پتروشیمی تبریز در پایان مرحله نهم / کاظمی پیراهن کوهستان را برتن کرد

نهمین مرحله‌ تور بین المللی دوچرخه‌سواری کوئینگ هایلک با برتری تیم پتروشیمی تبریز به پایان رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، در نهمین روز از این تور بین المللی‌١٢٠ رکابزن مسیر169 کیلومتری " منیان" به " هوزو" را رکاب زدند که در مجموع رده بندی تیمی 9 مرحله تیم پتروشیمی تبریز همچنان بر سکوی قهرمانی تور ایستاد و با توجه به اختلاف زیاد زمان تیمهای دوم و سوم با این تیم می توان قهرمانی تیم پتروشیمی تبریز در این تور را پیش بینی کرد.

در این مرحله از تور دوچرخه‌سواری چین کوکجان از اسلواکی با زمان 3 ساعت و ‌56 دقیقه و ‌48 ثانیه در صدر ایستاد. " رودریگز " از ونزوئلا دوم شد و "گازودا گرور" از اسلوونی در جای سوم قرار گرفت. قادر میزبانی ، احد کاظمی و حسین عسگری با زمان مشابه نفر اول نهم ، پانزدهم و شانزدهم شدند .

در رده ‌بندی مجموع کوهستان کل تور نیز احد کاظمی با 30 امتیاز صدرنشین شد و پیراهن کوهستان را بر تن کرد و به عنوان قهرمان و سلطان کوهستان تور معرفی شد. حسین عسگری با 29 امتیاز دوم و قادر میزبانی با 22 امتیاز برسکوی سوم قرار دارد.

در رده ‌بندی مجموع انفرادی 9 مرحله تاکنون "همیلتون" از آمریکا با زمان ‌28 ساعت و ‌51 دقیقه و ‌29 ثانیه در صدر قرار گرفت و پیراهن طلایی را بر تن کرد. "روتکویتژ" لهستانی با ‌١٠ ثانیه اختلاف دوم است، حسین عسگری با یک دقیقه و 8 ثانیه اختلاف نسبت به نفر اول در مکان سوم قرار گرفت . قادر میزبانی نیز بر سکوی هفتمی قرار دارد .

در رده ‌بندی مجموع تیمی نیز تیم پتروشیمی تبریز همچنان با زمان ‌86 ساعت و ‌38 دقیقه و ‌51 ثانیه در سکوی قهرمانی ایستاده است. تیم لهستان با 2 دقیقه و 45 ثانیه اختلاف دوم و هلند نیز با 3 دقیقه و 15 ثانیه بر سکوی سوم قرار دارد.

امروز و در آخرین روز از این رقابتها دوچرخه سواران حاضر در این مسابقات مسافت 110 کیلومتری ( 20 دور 5 / 5 کیلومتری ) در شهر گزینگ را در رشته کریتریوم جاده رکاب خواهند زد.

کد خبر 718703

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha