پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۳۰ تیر ۱۳۸۷، ۱۷:۵۶

عضو شورای شهر شیراز:

صنایع در شیراز با مشکلات جدی مواجه هستند

صنایع در شیراز با مشکلات جدی مواجه هستند

شیراز - خبرگزاری مهر: مهدی خانی گفت: صنایع مادر در کلانشهر شیراز و استان فارس با مشکلات جدی مواجه هستند که برای رفع مشکلات به کمکهای نمایندگان مجلس نیازمندیم.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، خانی ظهر امروز در جلسه علنی شورای شهر شیراز در جریان دیدار با نمایندگان مردم این شهر در مجلس شورای اسلامی گفت: به عنوان نمونه کارخانه آزمایش نیمه تعطیل است، کارخانه مخابرات راه دور ایران چهار ماه حقوق کارگران خود را پرداخت نکرده و کارخانه لاستیک سازی دنا نیز وضعیتی بهتر از این دو ندارد.

وی با بیان اینکه در مورد کارخانه روغن نباتی شیراز نیز همگان نسبت به خطرات آن برای شهر واقف هستند، افزود: نمایندگان مجلس باید در مورد کارخانه مخابرات راه دور ایران چاره اندیشی کرده و نسبت به وضعیت هیئت مدیره این کارخانه و بحران هایی که برای کارگران به وجود آمده، بررسی های لازم را انجام دهند.

این عضو شورای شهر شیراز همچنین خاطرنشان کرد: برای بیرون آمدن از این وضعیت صنایع و رسیدن به حد مناسبی از توسعه ناچار به سرمایه گذاریهای مختلف از جمله سرمایه گذاری مستقیم خارجی هستیم.

خانی در این راستا متذکر شد: برای توسعه مناسب صنعتی در استان علاوه بر سرمایه گذاری بخش خصوصی باید اعتبارات ملی نیز به شیراز اختصاص یابد زیرا با اعتبارات استانی نمی توان پاسخگوی برخی نیازها بود.

در ادامه جلسه، نایب رئیس شورای شهر شیراز نیز گفت: باید در نظر داشت که مسائل عمرانی شهر بدون توجه به نگاه های سیاسی و تغییر در سطح مدیریت دولتها باید دنبال شود.

سعید موسوی همچنین یادآور شد: چندی پیش رئیس جمهور در جلسه ای با اعضای شوراهای شهر در خصوص تسریع در ارائه لایحه مدیریت شهری به مجلس، تاکید کرد اما تاکنون این لایحه به مجلس تقدیم نشده که در این خصوص نمایندگان باید اقدامات و پیگیری های لازم را انجام دهند.

وی با بیان اینکه با تحقق مسئله مدیریت شهری می توان در حوزه کلانشهر شیراز نیز شاهد اتفاقات مناسبی باشیم، افزود: از نمایندگان جلس تقاضا داریم علاوه بر بحث مدیریت شهری که یکی از مسائل ضروری شهر شیراز است به موضوع سد تنگ سرخ نیز توجهات ویژه ای داشته باشند.

نائب رئیس شورای شهر شیراز خاطرنشان کرد: با ایجاد این سد و جاری شدن رود در رودخانه خشک شیراز می توان شاهد شادابی دوباره شیراز و همچنین رشد و توسعه در ابعاد مختلف این شهر شد.

کد خبر 719101

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha