محمد هاشمی - عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: "حکم دیگر که مربوط به برنامه پنجم توسعه می شود این است که سهم تحقیق و پژوهش از تولید ناخالص ملی تا پایان برنامه پنجم به سه درصد برسد که دو سوم آن سهم دولت و یک سوم سهم بخش خصوصی و عمومی است."
سهم تحقیق و پژوهش از تولید ناخالص ملی تا پایان برنامه پنجم باید به سه درصد برسد که دو سوم آن سهم دولت و یک سوم سهم بخش خصوصی و عمومی است |
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: "اصلاح نظام آموزشی کشور شامل آموزش و پرورش، آموزش فنی و حرفه ای، آموزش عالی و کارآمد کردن آن برای تامین منابع انسانی مورد نیاز جهت تحقق اهداف سند چشم انداز بیست ساله از دیگر اصول مصوب است."
محمد هاشمی: اصلاح نظام آموزشی کشور در بخشهای مختلف در برنامه پنجم توسعه مصوب شد
محمد هاشمی ساماندهی نظام عرضه و تقاضای علمی و تحقیقات و برنامه ریزی برای دستیابی به اقتصاد مبتنی بر دانش و فناوری یا اقتصاد دانش محور را از دیگر اصول مصوب مجمع تشخیص مصلحت نظام خواند.
اصلاح نظام آموزشی کشور شامل آموزش و پرورش، آموزش فنی و حرفه ای و آموزش عالی از اصول مصوب برای برنامه پنجم توسعه است |
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کرد: روزآمد کردن علوم در کشور با توجه به فناوریهای نو و مشارکت در تولید علم جهانی بر اساس آینده نگری از دیگر اصول برنامه پنجم در حوزه علم و فناوری است.
محمد هاشمی در خصوص میزان توفیق کشور در حوزه علمی در چند سال اخیر به مهر گفت: "عقب گرد داشته ایم زیرا در مجموعه علمی کشور قرار بوده سهم تحقیق و پژوهش از تولید ناخالص ملی به دو درصد برسد اما در دولت این رقم محقق نشده است بنابراین متاسفانه در این دولت توجه جدی به علم نشده است."
نظر شما