به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، رضا زاده، ظهر امروز در جلسه کارگروه صنعت و معدن استان فارس افزود: در این خصوص باید در ارائه پیشنهادات مسیرهایی را مد نظر قرار داد که مانعی بر سر راه صنعتگر ایجاد نکند.
وی همچنین با اشاره به وجود برخی مشکلات در ساختار تشکیلاتی وزارت صنایع و معادن و سازمانهای تابعه این وزارتخانه در استانها بیان داشت: با توجه به بارکاری و وظیفه سنگینی که در رابطه با اجرای طرح بنگاه های اقتصادی زودبازده و کارآفرین به عهده بدنه اجرایی و ستادی وزارت صنایع و معادن گذاشته شده به مشکلات این وزارتخانه در حوزه ستادی کمتر توجه شده که از آن جمله می توان به بلاتصدی بودن تعدادی از پستهای کارشناسی و عدم تامین اعتبارات لازم با توجه به فعالیت ها اشاره کرد.
استاندار فارس در بخش دیگری از سخنان خود ضمن اشاره به انقباضی بودن اعتبارات جاری دستگاه های اجرایی تصریح کرد: صرفه جویی ها در اعتبارات جاری باید در حوزه های ستادی وزارتخانه ها و سازمانها اعمال شود زیرا در استانها به دلیل اینکه عمده اعتبارات جاری صرف حقوق و مزایا می شود، کمتر امکان کم کردن هزینه وجود دارد.
در این جلسه 33 طرح پیشنهادی سازمان صنایع و معادن مورد رسیدگی و بررسی قرار گرفت.
همچنین در این نشست پیشنهادات کاربردی به منظور رفع مشکلات پیش روی بخش صنعت و معدن به منظور مطرح شدن در سفر دور دوم رئیس جمهور و هیئت دولت به استان فارس مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
نظر شما