وی ادامه داد: افرادی که از این فرودگاه رفت و آمد می کنند طبیعتا اکثرا زائر خواهند بود و در این میان ایرانیان سهم زیادی خواهند داشت.
معاون عتبات عالیات عراق و سوریه سازمان حج تاکید کرد: هم اکنون زائران حدود 30 ساعت را برای رسیدن به عتبات باید در راه باشند اما از طریق هوایی ، این زمان به یک ساعت کاهش پیدا می کند.
اکبری درخصوص افزایش ظرفیت اعزام زائران از طریق هوایی به عتبات عالیات، گفت: به طور قطع تعداد زائران اعزامی از این طریق افزایش پیدا می کند.
وی درمورد آغاز زمان اعزام هوایی به نجف، تصریح کرد: سازمان حج آمادگی کامل در این زمینه دارد و به محض انجام شدن تشریفات اداری ، اعزام زائران از طریق هوایی به عتبات آغاز می شود.
معاون عتبات عالیات عراق و سوریه در سازمان حج درخصوص هزینه اعزام هوایی زائران نیز افزود: براساس برنامه ریزیهایی که در این خصوص صورت گرفته ، پیش بینی می کنیم در قیمت های کنونی تغییری چندانی بوجود نیاید و سفر زائران راحت تر شود.
نظر شما