به گزارش خبرگزاری مهر، عبدالرضا مصری در دور دوم سفر استانی دولت به استان کهکیلویه و بویر احمد، افزود: این اقدام از سال گذشته آغاز شده و راه برای تمام افرادی که توانایی انجام این کار را دارند، بازاست.
وی گفت: امیدواریم با یاری مجلس شورای اسلامی و دولت بتوانیم دراین زمینه به افرادی که نیازمند کمک هستند یاری رسانیم.
مصری در ادامه از افزایش 25 درصدی مستمری افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی در این استان خبر داد و افزود: این افزایش مستمری از سوی وزارت رفاه ابلاغ شده است.
وزیر رفاه اظهار داشت: هفته گذشته نیز سهام عدالت این افراد (مددجویان کمیته امداد و بهزیستی) به دو برابر معادل مبلغ یک میلیون تومان برای هر نفر رسید. یعنی یک خانواده پنج نفری 5 میلیون تومان سهام دریافت می کند که این رقم نیز تا کنون به 5/7 میلیون تومان افزایش رسیده است.
وی افزود: سال گذشته سهام عدالت در بورس حدود 78 درصد رشد داشته است. به این ترتیب رقم سهام عدالت فردی که یک میلیون تومان سهام داشت به یک میلیون و 700 هزار تومان افزایش پیدا کرد. ضمن آنکه قرار است سود سهام این افراد حداکثرتا شهریور امسال به حساب آنان واریز شود.
مصری یکی دیگر از اقدامات وزارت رفاه را ارسال فرم های سهام عدالت برای کارکنان سازمان تامین اجتماعی و کمیته امداد امام خمینی (ره ) عنوان کرد که به آنها سهام عدالت تعلق نمی گرفت.
وی با اشاره به راه اندازی پایگاه جامع اطلاعات ایرانیان افزود: بیش از یک میلیارد رکورد اطلاعات بیمه ای در این بانک ثبت و ضبط شده است که پاسخگوی نیازهای اطلاعاتی ما است. با راه اندازی این پایگاه جامع دیگر خدمات ما بر اساس حدس و گمان نبوده و بر پایه اطلاعات واقعی انجام می گیرد.
وزیر رفاه ادامه داد: برای اولین بار پس از 30 سال اصل 29 قانون اساسی مبنی بر اینکه همه مردم ایران بیمه خدمات درمانی شوند، محقق شده است.
مصری یادآور شد: پس از 13 سال یک بیمه پایه یکسان برای همه سازمانهای بیمه گر تعریف و ابلاغ شده است. قبلا هر سازمان بیمه گر یک سری از تعهدات را تقبل می کرد که برای نخستین بار با کمک تمام سازمانهای بیمه گر، وزارتخانه های بهداشت، رفاه و... پس از 1500 ساعت کار کارشناسی این بیمه انجام شد و فرودین امسال تمام سازمانهای بیمه گر یک جور خدمات را در بالاترین سطح به مردم ارائه می کنند.
وی خاطرنشان ساخت: متاسفانه بیمه کارگران ساختمانی که با کمک دولت و از محل عوارض انجام می شد در مجلس مسکوت مانده است و اگر این امر انجام شود، یک و نیم میلیون نفر که با احتساب خانواده آنان به 6 میلیون نفرمی رسند، از خدمات بازنشستگی، درمان، از کار افتادگی، فوت و... بهره مند می شوند که امیدواریم مجلس هشتم هر چه زودتر این مشکل را رفع کند.
وی ادامه داد: درحال حاضر تمامی افراد فاقد پوشش بیمه درمان از سراسر کشور می توانند جهت بیمه درمان به ادارات بیمه خدمات درمانی استانها مراجعه کنند و از تخفیف تا 50 درصد بهره مند شوند.
وزیر رفاه تاکید کرد: این در حالی است که در صورت عدم توان مالی و تایید این موضوع از سوی سازمانهای مرتبط 50 درصد باقی مانده را نیز وزارت رفاه تامین خواهدکرد.
مصری همچنین اظهار داشت: طبق اطلاعات موجود در بانک اطلاعات ایرانیان در حال حاضر فقط 10 درصد ایرانیان و جمعیت کل کشور فاقد پوشش بیمه درمانی هستند.
نظر شما