سید محمد حسینی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج اظهار داشت: در سالهای گذشته روال بر این بود که هر هنرجوی فنی و حرفه ای که موفق به کسب گواهینامه پایان دوره می شد با درخواست وام می توانست از وامهای خوداشتغالی استفاده کند که از امسال دیگر وامهایی تحت عنوان وام خوداشتغالی به این افراد تعلق نمی گیرد.
این مسئول ادامه داد: تنها افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی می توانند با دریافت این گواهینامه ها وامهای خود اشتغالی را دریافت کنند.
وی افزود: حرکت دولت در خصوص پرداخت وامهای بنگاه های زودبازده نیز تغییر کرده است و دیگر به بنگاه های اقتصادی زودبازده که زیر 10 نفر را به کار مشغول کند وام پرداخت نمی کند.
حسینی خاطرنشان کرد: حمایت از بنگاه های اقتصادی فعلی و راه اندازی از بنگاه های اقتصادی بزرگ و متوسط در اولویت برنامه های اقتصادی دولت است.
وی عنوان کرد: هنوز در کرج و غرب استان تهران کارگروه اشتغال تشکیل نشده است که سهمیه هر ارگان نسبت به وامهای بنگاه های زودبازده مشخص شود به همین دلیل هنوز در زمینه پذیرش طرح از سوی فنی و حرفه ای در زمینه بنگاه های زودبازده اقتصادی فعالیتی انجام نشده است.
نظر شما