محمد سلامتی، دبیرکل سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص ادعای بهزاد نبوی در مورد وجود بازداشتگاه در سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی که چندی پیش در یک گفتگو مطرح شده بود،اظهار داشت: این مسئله صحت ندارد، ما هیچ وقت در سازمان بازداشتگاه نداشتیم، آقای بهزاد نبوی در این مورد اشتباه کرده و ما در سازمان به وی در این خصوص تذکر دادیم.
دبیرکل سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی گفت: آقای بهزاد نبوی، بازداشتگاه کمیته را که نزدیک محل سازمان بود با بازداشتگاه خود سازمان اشتباه گرفته بود.
وی افزود: در اوایل انقلاب، من مسئول هماهنگی های اجرایی در سازمان بودم و مسئولیت بخش های نظامی و اجرایی را برعهده داشتم، ما نیازی به داشتن بازداشتگاه نداشتیم، چون این طور امکانات را در سپاه و کمیته در اختیار داشتیم.
نظر شما