پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۷ مرداد ۱۳۸۷، ۱۷:۲۶

فقر اطلاع رسانی از فعالیتهای گسترده عمرانی در هرمزگان آشکار است

بندرعباس - خبرگزاری مهر: رئیس شورای اطلاع رسانی هرمزگان گفت: با توجه به فعالیتهای گسترده عمرانی در حال انجام از سوی دولت در هرمزگان میزان اطلاع رسانی از انجام پروژه ها مطلوب نیست.

به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، محمد حسن پروار ظهر امروز در حاشیه نشست شورای روابط عمومیهای هرمزگان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: گزارش ارائه شده از سوی مدیران و نمایندگان خبرگزاریهای استان نشان می دهد که تولید روزانه خبری مجموع روابط عمومیهای دستگاهها و نهادها از 10 خبر در روز تجاوز نمی کند که این نشان دهنده وجود یک خلا بزرگی در این زمینه است.

وی گفت: بخش وسیعی از کارهای متعدد صورت گرفته در دستگاهها و ادارات وجود دارد که در مورد آنها تاکنون حتی یک خبر نیز به انتشار نرسیده که مدیران روابط عمومی ها باید در جهت اطلاع رسانی مناسب و ویژه از دستاوردهای انقلاب و دولت اقدام جدی کنند.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری هرمزگان افزود: مدیران باید نقش اطلاع رسانی و پاسخگویی به مردم را درک کنند و در سایه تعامل با رسانه ها و توجه به روابط عمومی هایشان موفقیتهای متعدد نظام در بخشهای مختلف را صادقانه بیان و در برابر برخی ضعفهای موجود پاسخگویی و پیگیری انجام دهند.

پروار عنوان کرد: روابط عمومیها منبع خبری خبرگزاریها و رسانه ها به شمار می روند و اگر خبر و اطلاع مناسب به رسانه ها داده نشود شایعات در جامعه داغ تر شده و عرصه بر بیان صادقانه مسدود می شود. 

کد خبر 723792

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha