به گزارش خبرنگار مهر، قنبر رهی عصر سه شنبه در جلسه ستاد تنظیم بازار مازندران در ساری افزود: کارگروه کنترل بازار و تخصیص اعتبارات لازم در سازمان صورت گرفته است که به زودی رسیدگی به تخلفات اقتصادی را در دستور کار دارد.
وی بیان داشت: این طرح با اهداف گسترش بعد نظارتی و بازرسی از واحدهای اقتصادی، کاهش تخلفات، کاهش زمان حضور بازرسان در صحنه تخلف و تسریع در رسیدگی به تخلفات و نظارت پیشگیرانه، جلوگیری از هرگونه اخلال در بازار و فرهنگ سازی، بسط و توسعه نظارت های مردمی در سطح بازار و در جهت رضایت شهروندان و برخورد جدی با متخلفان به اجرا گذاشته می شود.
رهی با بیان اینکه در طرح جدید علاوه بر بازرسان و کارشناسان سازمان از طریق جذب تعداد 100 بازرس جدید در هفت شهر مهم پوشش شهرهای همجوار پس از آموزش های لازم به سیستم نظارتی افزوده خواهد شد اظهار داشت: مجموعه اقدامات لازم در کاهش زمان رسیدگی به شکایات مردمی به صورت فوری و حداکثر 24 ساعت تقلیل خواهد یافت.
رئیس سازمان بازرگانی مازندران یادآور شد: نتایج شکایات بلافاصله به شاکیان اعلام خواهد شد.
این مسئول در پایان از شهروندان مازندرانی خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف اقتصادی بلافاصله مراتب را از طریق تلفن 124 ستاد خبری و یا به صورت کتبی و حضوری به ادارات بازرگانی اعلام و سازمان را در این امر مهم یاری رسانید.
نظر شما