پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۳ مرداد ۱۳۸۷، ۱۳:۵۷

توجه به قرآن زمینه ساز جامعه عفیف و با حجاب است

مشهد - خبرگزاری مهر: مدیرکل دفتر امور اجتماعی و شوراهای استانداری خراسان رضوی بر لزوم توجه به قرآن و آموزش و پرورش صحیح برای ساختن جامعه ای عفیف و با حجاب تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، امیر الله شمقدری ظهر امروز در جلسه هماهنگی اولین همایش استانی عفاف و حجاب بر لزوم توجه به قرآن در بحث حجاب و عفاف تأکید کرد و افزود: جامعه عفیف و با حجاب نیازمند توجه به موضوع آموزش و پرورش است و تلاشی بنیادی را می طلبد.

شمقدری برگزاری نشستهای تخصصی در حاشیه نمایشگاه عفاف و حجاب با حضور کارشناسان را در رفع مسائل دینی و دانشگاهی شرکت  کنندگان مؤثر خواند.

در این جلسه فرماندار گناباد نیز به بیان گزارش اقدامات صورت گرفته در زمینه این همایش پرداخت و گفت: این همایش به بهانه بزرگداشت مقام بهلول، پرچم دار مخالفت با کشف حجاب در قیام مسجد گوهرشاد در 17 دی ماه سال جاری برگزار می شود.

محمد صفایی ادامه داد: این همایش  با همکاری معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش، دانشگاه علوم پزشکی و دستگاه های ذیربط در گناباد برگزار می شود و فراخوان مقالات تا یک ماه قبل از برگزاری همایش ادامه خواهد داشت.

فرماندار گناباد از تلاش برای دعوت از مسئولان کشوری در مراسم افتتاحیه و شخصیتهای فرهنگی برای ارائه مقالات خبر داد و گفت: صدا و سیما علاوه بر پوشش تبلیغی این همیاش از نظر خبری نیز همکاری لازم را خواهد داشت تا حداکثر تاثیر گذاری و بهره وری حاصل شود.

این همایش در فرمانداری گناباد برگزار خواهد شد.

کد خبر 726361

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha