به گزارش خبرگزاری مهر، راس لاوگرو محقق ولزی سال گذشته چراغهایی درخت مانندی برای روشنایی خیابانها تولید کرد که از خورشید انرژی دریافت می کردند. وی در تکمیل این طرح اکنون بر روی چراغهایی کار می کند که برای جذب انرژی بیشتر خود را با محیط اطراف منطبق می کنند.
این چراغ یا درخت خورشیدی عملکردی مشابه درختهای طبیعی دارد. شاخه های این درخت جهت نور را تعقیب کرده و به سمت آن حرکت می کند و منطبق با نوع معماری محیط از سایه به سمت نور تغییر جهت داده تا بتواند انرژی بیشتری جذب کند.
همچنین در شرایط جوی متفاوت مانند وزیدن بادهای شدید به شاخه های این درخت توانایی داده خواهد شد که به یکدیگر نزدیک شوند و در هنگام شب دوباره به موقعیت اولیه خود بازگردند تا از تمامی نور خود در روشنایی خیابانها استفاده کنند.
بر اساس گزارش ideaconnection ، لاوگرو قصد دارد حبابهایی جهت پاکسازی هوا بر روی شاخه های این درخت نصب کند تا این درختان علاوه بر روشن سازی شهر مانند درختان طبیعی هوا را نیز تصویه کنند.
وی معتقد است اگرچه این درختان خورشیدی نمی توانند جایگزین درختان طبیعی شوند اما می توان آنها را جایگزین چراغهای پر مصرفی که امروزه در خیابانها استفاده زیادی دارند، کرد.
نظر شما