پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۱۴ مرداد ۱۳۸۷، ۱۸:۲۳

سازمان کنفرانس اسلامی خواستار توقف پیگرد البشیر شد

سازمان کنفرانس اسلامی خواستار توقف پیگرد البشیر شد

سازمان کنفرانس اسلامی امروز بر توقف روند پیگرد عمر البشیر رئیس جمهوری سودان که به نسل کشی در دارفور متهم شده است، تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، سازمان کنفرانس اسلامی عصر سه شنبه در پایان نشست کمیته اجرایی خود در بیانیه ای شورای امنیت سازمان ملل متحد را به تلاش برای توقف پیگرد رئیس جمهوری سودان فراخواند.

شرکت کنندگان در این نشست تصمیم به هماهنگی در این زمینه با اتحادیه عرب، جنبش عدم تعهد و دیگر گروهها برای حمایت از توقف روند پیگرد البشیر گرفتند.

چندی پیش به دنبال جنجال و فشار غرب به ویژه آمریکا در بحران دارفور، دادستان کل دادگاه بین المللی جنایی به طور رسمی خواستار حکم بازداشت رئیس جمهور سودان به اتهام نسل کشی در دارفور شده است.

قدرتهای منطقه ای در آفریقای ضمن انتقاد از حکم اخیر دادگاه لاهه آن را عامل و تهدیدی برای روند صلح شکننده در سودان کشوری که از سال 1955 در آشوب و تنش های داخلی به سر می برد، ارزیابی کردند.

کد خبر 727217

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha