پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۵ اردیبهشت ۱۳۸۳، ۱۴:۰۱

مدير عامل شركت صانير در گفت و گو با مهر:

ايران در سوريه كارخانه توليد ترانسفورماتور مي سازد

ايران در سوريه كارخانه توليد ترانسفورماتور مي سازد

ايران درمناقصه ساخت كارخانه توليد ترانسفورماتور درسوريه و كارخانه ساخت دكل هاي برق در ليبي برنده شد. سهم ايران در صنعت برق افغانستان اندك است.

مديرعامل شركت صانير در گفت وگو با خبرنگار اقتصادي مهر گفت: ايران به منظور انتقال تكنولوژي و ايجاد ارتباط فني با كشورهاي همسايه ، براي نخستين بار در مناقصه ساخت دو كارخانه در كشورهاي مختلف برنده شد.
عليرضا كدخدايي اضافه كرد: درحال حاضر ايران ساخت يك كارخانه ترانسفورماتور در سوريه و دكل در ليبي را آغاز كرده است .
وي درباره فعاليت ايران در عراق و افغانستان گفت: ايران سهم زيادي را از صنعت برق افغانستان دراختيار ندارد.
به گفته وي، ايران در بازار عراق فعاليت خوبي را آغاز كرده است و در اين زمينه بايد گفت: شرايط بازار عراق در مقايسه با افغانستان بسيار متفاوت است چرا كه عراق از زيرساختهاي خوبي برخوردار است و اين مساله فعاليت ايران را در اين كشور برخلاف افغانستان راحتتر كرده است.
كدخدايي اضافه كرد: از سويي ديگر ايران از نظر مشخصات و ديدگاههاي فني با عراق بسيار نزديك و از سويي ديگر حجم پروژه هاي آبي و برقي در اين كشور بسيار زياد است .
وي گفت: در افغانستان در وهله اول بايد زيرساخت هاي لازم فراهم شود تا بتوان سهم بيشتري از بازار برق اين كشور را بدست آورد.

کد خبر 72794

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha