به گزارش خبرنگار مهر در قم، آیت الله نوری همدانی، بعد از ظهر چهارشنبه در دیدار جمعی از اعضای ستاد همایش دکترین مهدویت با تبریک اعیاد شعبانیه، مهدویت را از اصول اساسی اسلام و مرتبط با امامت دانست و اظهار داشت: امامت از مسائل کلیدی جهان اسلام است و مصائب و مشکلاتی که بر مسلمانان وارد شده است نتیجه انحراف از اصل امامت است.
وی مبانی و تعالیم اسلامی را همه جانبه و جامع ارزیابی کرد و گفت: دین اسلام برای اداره حکومت و ملتها برنامههای اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و... جامع و گسترده ای دارد و ضرورت تبیین و شناساندن این تعالیم در عصر حاضر بسیار جدی و ضروری است.
این مرجع تقلید در ادامه با انتقاد از جهانی سازی غربی، با اشاره به موضوع مهدویت عنوان کرد: در دین اسلام نیز تأکید خاصی بر جهانی سازی شده است اما این جهانی سازی مبتنی بر گسترش عدل و برقراری حکومت الهی است که در آن به تمام جوانب زندگی بشری توجه ویژه ای شده است.
وی افزود: جهانی سازی مهدویت که مبتنی بر انسان سازی و تشکیل حکومت جهانی است از موضوعات بسیار مهمی است که محققان علوم دینی باید بیش از پیش روی آن کار کنند و برای اثبات حقانیت شیعه علائم ظهور را تبیین کنند.
استاد درس خارج حوزه علمیه قم، ترویج فرهنگ انتظار را از وظایف اصلی مؤسسات فرهنگی برای زمینهسازی ظهور دانست.

قم - خبرگزاری مهر: آیتالله نوری همدانی با تأکید بر تبیین صحیح و ترویج فرهنگ انتظار در جامعه گفت: مؤسسات مختلف فرهنگی باید فرهنگ انتظار را در جامعه تبیین کنند.
نظر شما