پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۶ مرداد ۱۳۸۷، ۱۸:۲۲

49 واحد صنفی متخلف در مشهد پلمپ شدند

مشهد - خبرگزاری مهر: دبیر هیئت رسیدگی به تخلفات صنفی سازمان بازرگانی خراسان رضوی گفت: طی چهار ماهه سال جاری، 49 واحد صنفی در مشهد محکوم به پلمپ شدند.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، علی کاظمی عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از ابتدای سال جاری در راستای تشدید برخورد با متخلفین صنفی، 49 واحد صنفی در مشهد به دلیل تخلفات صنفی و عدم پروانه کسب به مجامع امور صنفی جهت پلمپ معرفی شدند. 

کاظمی خاطرنشان کرد: همچنین طی این مدت پنج واحد صنفی متخلف نیز به مجازات نصب پرده تخلف در محل محکوم شدند که بیشتر تخلفات منجر به پلمپ شامل گرانفروشی وعدم درج قیمت و بیشتر تخلفات منجر به نصب پرده شامل گرانفروشی و عرضه خارج از شبکه بوده است.

وی با بیان اینکه در این مدت 942 جلسه استانی توسط 25 هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات صنفی برگزار شده است، اظهار داشت: در این جلسات از 9 هزار و 382 پرونده رسیدگی شده، تعداد 865 پرونده تبرئه و هشت هزار و 504 پرونده منجر به محکومیت شده است.

کاظمی گفت: همچنین طی این مدت 233 میلیون و 220 هزار ریال جریمه در حق شاکی و بیش از پنج میلیارد و 708 میلیون ریال جریمه در حق دولت منظور شد.

وی عنوان کرد: در مدت یاد شده در استان 64 جلسه توسط هشت هیئت تجدید نظر برگزار و از 467 پرونده رسیدگی شده 30 مورد تبرئه و 437 مورد احراز تخلف شد.

کد خبر 728529

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha