پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۱۸ مرداد ۱۳۸۷، ۱۶:۴۶

شمار سربازان ارتش افغانستان به 120 هزار نفر افزایش می یابد

به نوشته یک روزنامه غربی، شمار سربازان ارتش افغانستان در یک برنامه پنج ساله به 120 هزار نفر افزایش می باید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه نیویورک تایمز، "رابرت گیتس" با برنامه پنج ساله گسترش قوای نظامی ارتش افغانستان و تخصیص 20 میلیون دلار برای این منظور موافقت کرد. 

بر اساس این برنامه که ابتدا از سوی دولت افغانستان پیشنهاد شده بود و هم اکنون نیز گیتس آن را تائید کرده، شمار سربازان ارتش افغانستان در طول پنج سال به دو برابر میزان کنونی یعنی 120 هزار نفر افزایش پیدا خواهد کرد.

رابرت گیتس و مقامات پنتاگون به دنبال جلب همکاری متحدان خود برای تامین هزینه‌ 20 میلیون دلاری این طرح خواهند بود.

نیویورک تایمز در ادامه نوشت: این طرح تلاشی برای افزایش توانمندیهای ناتو و افغانستان پیش از استقرار سربازان کمکی آمریکایی در این کشور است.

گیتس همچنین یگانهای نظامی آمریکا و نیروهای ناتو در افغانستان را دوباره تجهیز خواهد کرد. این اقدام گیتس در پاسخ به افزایش تهدید نیروهای طالبان است.

کد خبر 729267

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha